İkizler Burç Yorumları 31 Temmuz 2022

İkizler burcunun 31 Temmuz 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 31 Temmuz 2022 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Temmuz 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 31 Temmuz 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 31 Temmuz 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 31 Temmuz 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Temmuz 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Genellikle duygularınız üzerinde biraz daha fazla kontrolünüz vardır, ancak bugün onlar tarafından biraz dışlanmış hissediyorsunuz. Aşırı paniğe gerek yok – sadece işlerini halletmelerine izin verin, iyi olacaksınız.


31 Temmuz 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Gerçeğin tamamını ve gerçeğin dışında hiçbir şeyi söylemezseniz, biriyle daha da uzaklaşırsınız.


31 Temmuz 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Aslan güneşi Jüpiter’i neşelendirmek için bir öpücük gönderirken sevgili İkizler, bugün dışa dönük ve oldukça sosyal bir ruh halinde olacaksınız. Bu kozmik iklim, evren sosyal çevrenizi genişletmenin yolunu açarken yeni bağlantılar aramanızı sağlayacak. Ancak, kendinizi arkadaşlarınızla dışarıda yemek yerken veya vitrin alışverişi yaparken bulursanız, harcamalarınıza dikkat etmek isteyeceksiniz, çünkü Venüs ve Chiron arasındaki zorlu bir kare, bütçenizle bağlantınızı kaybetmenize neden olabilir. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Başak ayı Mars, Uranüs ve kuzey ay düğümüne bir öpücük göndererek ev hayatınıza elektrik getirdiğinde beklenmeyeni bekleyin.


31 Temmuz 2022 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün, önemli diğeriniz ve bazı arkadaşlarınız Gemini ile seyahat etmek için harika bir atılım getirebilir. Kudretli güneş, kısa mesafeli seyahat ve iletişimin üçüncü güneş evinizi ısıtırken, güneş onbirinci evinizdeki dostluk ve özlemlerdeki muhteşem Jüpiter ile bağlantı kuracak. Bunun sizi etkileyebileceği başka bir yol da, sevgilinizle kalpten kalbe sahip olmaya karar vermeniz ve en içten umutlarınız veya hayallerinizden biri için çalışmak için planlar yapmaya karar vermenizdir. Sesindeki tutku ve fikirlerin parlaklığı, maceraya katılmaları için onlara ilham verebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.