İkizler Burç Yorumları 30 Temmuz 2022

İkizler burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 30 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Temmuz 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Düşünceleriniz sizinle birlikte kaçıyor ama belki de onlardan en iyi şekilde yararlanıyorsunuz. Beyninizdeki hamster çarkının kendi kendine dönmesine izin verin ve yorulduğunuzda cevabı almalısınız.


30 Temmuz 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızda romantizm gelişiyor – yüzeyin hemen altındaki duygular köpürüyor.


30 Temmuz 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, elbette ki boşluk, Aslan’daki yolculuğunu tamamlarken, fikirleriniz bugün gerçeğe dönüşmekte yetersiz kalabilir. Bu sabah görevleri tamamlamak veya işleri halletmek için kendinize çok fazla baskı yapmamaya çalışın, ancak Luna öğleden sonra verimli Başak’a geçtiğinde hızınızı artırmanız gerekecek. Bu aydınlatma yerleştirme, son zamanlarda gevşemiş olabileceğiniz herhangi bir işi telafi etmenizi isteyecek, ancak aynı zamanda evde organize olurken alanınızı düzenlemek için mükemmel kozmik iklimi de sunuyor.


30 Temmuz 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün ve yarın toksik titreşimlere dikkat edin. Gezegen hükümdarınız, kozmik habercimiz Merkür, özellikle karamsar hissediyor, İkizler. Bu sizi de etkileyecektir, çünkü özgüven eksikliği, güvensizlik ve depresyon yaşıyormuş gibi hissetmenize neden olur. Buzlu Satürn onu bir gladyatör gibi ezecek ve bugün fikirlerinizi tartışmanın ya da aşık olduğunuz kişiyle derin sohbetler yapmanın zamanı olmadığını vurgulayacak. Açıkça düşünmediğinizi görebilir ve sonunda egonuzu patlatan bir şey söyleyebilirler. Fırtına bulutlarının geçmesine izin vermek için bugün ve yarın biraz yalnız zaman geçirin ve her şey daha iyi olmalı.


30 Temmuz 2022 Cumartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay istasyonları gününüzün çoğunda elbette boş kaldığında tartışacak pek bir şey olmayabilir. İkizler, iş arkadaşlarınızla ne kadar az şaka veya dedikodu yapılacağına şaşırabilirsiniz. Sohbeti zorlamaya çalışmak yerine, olduğu gibi akmasına izin verin. Enerjinizi başka şeylere odaklayın! Daha sonra, Ay’ın kayıtsız hali, Luna Başak’a girdiğinde sona erecek. Şimdi bir Mercurial burcunda zihniniz huzursuz olacak. Günün geri kalanında yapılacaklar listenizi bitirmek için bu enerjiyi kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.