İkizler Burç Yorumları 29 Temmuz 2022

İkizler burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En zeki arkadaşlarınızla görüşmenin ve entelektüel olarak neyin sıcak olduğunu görmenin veya en son gelişmeleri onlara bildirmenin tam zamanı. Büyük fikirler şu anda her şeydir ve sizde bol miktarda var!


29 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sevdiğini düşündüğün biri bugün seni hayal kırıklığına uğratacak – devam et.


29 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Aslan burcu gökyüzünde bir dizi zor bağlantı oluşturduğundan, bugün drama veya kişisel konular dikkatinizi dağıtabilir. Ne yazık ki, bu kozmik iklim sizin tarafınızda sinirlilik ve sabırsızlığa da yol açabilir, ancak bunu çevrenizdeki insanlardan çıkarmamaya çalışın. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde Luna ve Satürn arasındaki sert karşıtlık, evrenin arkanızda olup olmadığını merak etmenize neden olabilir. Bununla birlikte, bir meditasyon seansı, sizi perdenin ötesinden aydınlanma ve rehberliğe açarken diğer tarafa bir kez daha bağlı hissetmenize yardımcı olabilir.


29 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Dünkü Yeniayın heyecan verici momentumunu Aslan, İkizler’de hissetmeye hazırlanın. Tüm yeni aylar, hayatınızı ve önümüzdeki yıl için yeni keşfedilen kalıpları inşa etmeniz için bir kapı açar. Onları takip eden haftada en güçlüler ve sizin için bu ay tutulması, kısa mesafeli seyahatten oluşan üçüncü güneş enerjinize enerji veriyor. Bu, siz ve bir partneriniz, önümüzdeki yıl için yol gezileri, hızlı uçuşlar ve hatta şehrinizdeki konaklamalar için canlandırıcı yeni planlar yapmaya başlamanız gerektiği anlamına gelir. Bu, rutininizin monotonluğunda sıkışıp kalmak yerine size ateşli ve eğlenceli bir tempo değişikliği getirecektir.


29 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, geçmişteki korkuların veya güvensizliklerin mevcut iş hayatını etkilemesine izin verme. Aslan burcundaki Merkür, Boğa burcundaki Kuzey Ay Düğümü ve Akrep burcundaki Güney Ay Düğümü ile kare açı yaptığından işinizle ilgili konuşmalar biraz gergin olabilir. Bugün iş arkadaşlarınızla konuşurken bazı güç mücadelelerinin veya öngörülen güvensizliklerin yeniden ortaya çıktığını görebilirsiniz. Gezinmek zor olsa da, kimsenin yorumlarının size ulaşmasına izin vermeyin. Zihinsel monologunuzun tonunu değiştirmeyi içeren iş gününüz boyunca olumluya odaklanarak döngüyü kırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.