İkizler Burç Yorumları 28 Temmuz 2022

İkizler burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğuştan bir danışmansınız ve insanlar genellikle söylediklerinizi bir başkasından geldiğinden daha ciddiye alırlar. Bugün onu yemek için harika bir zaman – daha derin bir şeye bağlısınız.


28 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kolaylığı tercih etmeyin. Kolay, ama en iyi yol değil. Kendinle yarış.


28 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün son derece konuşkan bir ruh halinde olacaksın, çünkü Aslan yeni ayı haritanızın iletişimi yöneten bölümünü harekete geçiriyor. Bu kozmik iklimi arkadaşlarınız ve meslektaşlarınızla görüşmek için bir fırsat olarak kullanın, ancak kötü niyetli dedikodulara veya yorumlara girmemeye çalışın. Ne yazık ki, Merkür ve Uranüs arasındaki sert bir bağlantı, kozmik potu karıştıracak, endişe ve kelime kusmasını tetiklemekle tehdit edecek. Sözlerinizin sizden uzaklaştığını hissediyorsanız, sessizlik ve yalnızlık içinde biraz zaman geçirmenizi gerektirse bile, dilinize hakim olmaya çalışın.


28 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yakın çalışma topluluğunuz İkizler’de pozitifliğe nasıl ilham verebilirsiniz? Leo’daki yeni ay coşkulu etkileşimlere ve sohbetlere ilham verdiğinden, iletişim becerileriniz önümüzdeki altı ay boyunca gelişebilir. Luna’nın sıcak tonu, iş arkadaşlarınızla konuşurken kendinden emin bir şekilde iyimser olmanızı teşvik ediyor! Jüpiter de Koç burcunda geri harekette duracağından, profesyonel topluluğunuzda gerçek arkadaşlarınızın kim olduğunu bile görebilirsiniz. Jüpiter retrosu, destek sisteminizi küçültecek ve size profesyonel hedeflerinizin peşinden giderken sizi destekleyecek sadık iş arkadaşlarına bağlanma şansı sunacak.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.