İkizler Burç Yorumları 26 Temmuz 2022

İkizler burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 26 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yakın biri, bugün sizi elde edememekle harika bir iş çıkarıyor ve onları düzeltmek zor. Yine de bu, denememeniz gerektiği anlamına gelmez – umursamadığınızı düşünmelerini istemezsiniz!


26 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Ciddi hissetmiyorsun. Ruh haliniz hafif sohbetler ve saçma sapan şeyler gerektiriyor.


26 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Yengeç ayı Jüpiter ve ardından Venüs ile bağlantı kurarken, bu sabah sosyal medya yayınlarınıza ve e-postalarınıza kapılmaktan kaçının. Bu kozmik iklim sizden yavaşlamanızı ve şimdiyi kucaklamanızı isteyecek, bu da onu şükran çalışması ve doğayla yeniden bağlantı kurmak için ideal bir zaman haline getirecek. Ne yazık ki, Merkür ve Mars arasındaki sert bağlantı nedeniyle saatler geçtikçe artan bir beyin durumundan muzdarip olabilirsiniz. Başkalarıyla iletişim kurmak özellikle bunaltıcı olacaktır ve telefonunuzu kontrol etme zorunluluğu da ortaya çıkabilir. Teknolojik cihazlarınızın gününüze çok fazla endişe getirdiğini fark ederseniz, büyü yapmak için fişi çekin.


26 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ahh, İkizler. Bugünün kozmik havası harika değil. Aslında, gezegen yöneticiniz, kozmik habercimiz Merkür, savaş tanrısı kızıl gezegenimiz Mars ile yumruk yumruğa kavga edeceği için ısıyı doğrudan hissedeceksiniz. Kişisel hayatınız söz konusu olduğunda, siz – ve diğerleri – özellikle dürtüsel, heyecanlı ve hüsrana uğramış hissedeceksiniz. Bu, kararlar, sözler veya anlaşmalar yapmak için iyi bir zaman değil. Zihinsel durumunuz agresif olacak ve kesinlikle net düşünmeyeceksiniz. Ateşe ateşle karşılık vermektense, sinirinizi yatıştırmak en iyisi olacaktır. Fırtınanın geçmesine izin vermeye çalışın ve tetiklenmeyin.


26 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Güvenliği nasıl arayabilirsin, İkizler? Boğa’daki Mars, kaynaklarınızı güvence altına almak ve değerli fırsatlar aramak için sezgisel bir ihtiyacı harekete geçirdiğinde, bilinçaltında finansal olarak yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Ancak Mars bugün gergin bir karede Aslan burcunda Merkür ile buluşuyor, bu da finansal planlarınızın, fikirlerinizin veya konuşmalarınızın engellenebileceğini gösteriyor. Özellikle zam talep ediyorsanız, konuşmanın zor olduğunu görebilirsiniz. Meslektaşlarınız görünüşte kazançlı bir fikri boşa çıkarabilir ve bir çalışan olarak değeriniz konusunda güvensiz hissetmenize neden olabilir. Herhangi bir gerilim anının sizi alt etmesine izin vermeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.