İkizler Burç Yorumları 25 Temmuz 2022

İkizler burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir şey deneyin – kalp atışlarınızı hızlandırdığı ve beyninizi karıncalandırdığı sürece her şey olabilir! Zengin ve çeşitli görüşleriniz bazılarının kafasını karıştırabilir, ancak geri kalanı nerede olduğunuzu biliyor.


25 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar bugün duymak istediğinizi düşündükleri her şeyi söyleyecekler – dikkatli olun.


25 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay bugün senin burcunla yolculuğunu tamamlıyor, ancak Luna ve Plüton arasındaki dengesiz bağlantı sayesinde sabah zor bir başlangıç ​​yapabilir. Güne başlarken güç mücadelelerine dikkat edin ve savaşlarınızı akıllıca seçtiğinizden emin olun, çünkü kendinizi savunmak normalden daha göz korkutucu veya yorucu olabilir. Neyse ki, Luna daha sonra Yengeç’e girerken çok daha rahat ve toplanmış hissetmeye başlayacaksınız. Bu aydınlatma yerleşimi, özellikle kendinizi topraklamak için biraz zaman ayırırsanız, sizi şimdiye geri getirmeye yardımcı olacaktır.


25 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Rahatlamanın, eğlenmenin ve konfor bölgenizden çıkmanın zamanı geldi, İkizler. Daha az faydalı olan tatlı Venüs, daha büyük yararımız olan Jüpiter’i öperken, kutsamalar ve zevkler en önemli önceliğimiz olacak! Bununla birlikte, mumu her iki uçta da yakmak yerine dikkatli ve ölçülü davrandığınızdan emin olun. Bu titreşimleri mümkün olan en iyi şekilde kullanmak için, sevgiliniz veya partnerinizle egzotik bir restoranda keyifli bir akşam yemeği planlayın. Sadece çok fazla şarap ya da alkollü içki içmeyin, aksi halde sonunda vızıltı ve dönme hissedeceksiniz! Açık, kibar ve sevgi dolu olun, evren sizi ödüllendirecektir.


25 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, ağ oluşturma fırsatlarınıza ve profesyonel özlemlerinize nasıl değer veriyorsunuz? Jüpiter Koç burcundayken Venüs ile Yengeç burcunda kare açı yaptığında, bu tür profesyonel yönlerden tamamen güvende hissetmek için küçük bir değişiklik veya uzlaşma gerekebilir. Bir kare gezinmek zor olsa da, Venüs-Jüpiter karesi tartışmasız en iyisidir çünkü her iki gök cismi de uygun şekilde tepki vermek için birlikte çalışacaktır! Son derece değerli fırsatların peşinden giderken sezgisel ve içgüdüsel olarak kendinden emin hissedebilirsiniz. Bu, güçlü profesyonel liderlerle bağlantı kurmanıza ve hatta isteklerinizin peşinden coşkuyla gitmenize neden olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.