İkizler Burç Yorumları 22 Temmuz 2022

İkizler burcunun 22 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 22 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 22 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bu duygularla ya da sadece sizin için çalışmayan o kişiyle uğraşmanın zamanı geldi. Tam olarak ne yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz, ancak bugünkü zihniyetiniz bu tür şeyleri çözmekte iyidir.


22 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Duygusal dolabınızı temizleyin ve diğer insanlar için daha çekici olacaksınız.


22 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Boğa burcunun eterik Neptün ile tatlı bir bağlantısı varken, sevgili İkizler, bu öğleden sonra sizi bir anlık huzur bulacak. Bu kozmik iklimi elektronik cihazlarınızı kapatmak için, sadece on beş dakikalık bir meditasyon molası için de olsa bir bahane olarak kullanın. Bununla birlikte, güneş Leo’ya ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girdiği için uzun süre sessizliği arzulamayacaksınız. Önümüzdeki haftalarda yeni arkadaşlar edinmenin oldukça kolay olduğunu göreceksiniz. Ancak, yakın çevrenize kimi davet ettiğinize dikkat etmeli ve güven tesis edene kadar kişisel bilgilerinizi saklamamalısınız.


22 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, iş arkadaşlarınızla keyifli etkileşimler kurmanın gururunu engellemesine izin vermeyin. Bugün güneş, Aslan’a girerek Merkür’e katılıyor ve fazladan bir “güç” katıyor. işyeri konuşmalarınıza ve bağlantılarınıza. Aslan döneminde özellikle fikirlerinize sadık hissedebilirsiniz, bu da iş arkadaşlarınızla ateşli yazışmaları kuvvetle teşvik edebilir. Acil çalışma topluluğunuzu harekete geçirmek her zaman iki yoldan birine gidebilir. Sizin ve iş arkadaşlarınızın birbirine olan sadakatini sağlamlaştırmanın harika bir yolu olabilir. Ancak karşıt görüşler varsa, bazı gereksiz sürtüşmelere neden olabilir. Dikkat olmak!


22 Temmuz 2022 Cuma İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güçlü güneş, bugün başlamak için en sevdiği yerlerden biri olan İkizler’de dans etti. Aslan mevsimi göklerden kükrerken, önümüzdeki haftalarda çok şenlikli ve baharatlı bir enerji hissedeceksiniz! İletişim ve seyahatten oluşan üçüncü güneş evinizi ateşleyen harika aydınlatmamızla, daha da hızlı bir değişim için istekli hissedeceksiniz. Zihniniz dakikada bir mil hareket edecek ve sevdiğiniz kişiyle veya tek başınıza canlı konuşmalar yapmanızı sağlayacak. Daha da iyisi, şehir dışına çıkmak ve bir yolculuğa çıkmak veya yakındaki bir yeri ziyaret etmek istiyorsanız. İlham ve aşk havasında hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.