İkizler Burç Yorumları 21 Temmuz 2022

İkizler burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eski arkadaşlar, eski sevgililer, oda arkadaşları veya nasıl olduğunu duyması gereken herhangi biriyle iletişim hatlarını açmak veya yeniden açmak için mükemmel bir zaman. İyi enerjiniz, işlerin yürümesini kolaylaştırıyor!


21 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski bir ilişkide yeni bir başlangıç ​​yapmak üzeresiniz – işler gelişiyor.


21 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Boğa burcu tutkulu Mars’a uyum sağlarken, fikirleriniz ve harekete geçme motivasyonunuz bu sabah kusursuz bir şekilde hizalanacak. Kendinize veya başkalarına zarar vermedikleri sürece, şu anda arzularınızı pişmanlık duymadan takip ettiğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bolluk, bu gece Luna devrimci Uranüs’e uyum sağladığında ruhunuzu doldurmaya hazırlanıyor. Bu kozmik iklim kurnazlık yapmak ve beyin fırtınası yapmak için mükemmeldir, çünkü oyundaki enerjiler dünyayı size özgü yeni bir ışıkta görmek için bilincinizi yükseltir.


21 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Duygularınıza nasıl davrandığınızı izlemeye çalışın İkizler. Yüce Ay, Boğa burcundaki Mars ile kavuşum yaptığında, uzun vadeli mesleki veya finansal hayal kırıklıklarına tutunduğunuzu fark edebilirsiniz. Bu konularla ilgili ince nüanslar, birleşim boyunca bilinçaltında ortaya çıkabilir. Daha sonraki bir günle başa çıkmak için bu sıkıntıları geri itmek yerine, birleşmenin temel sorunlarınızı istikrarlı bir şekilde çözmek için mükemmel bir zaman olduğunu görebilirsiniz. Herhangi bir konuyu ortaya çıktıkça değerlendirerek, iş ve para konusunda özellikle daha rahat hissedebilirsiniz.


21 Temmuz 2022 Perşembe İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegen hükümdarınız Merkür, hiper hızda, İkizler, gökyüzünde her zamankinden daha hızlı yarışıyor! Bu, zihniniz de süzülürken, hayatınızın da en yüksek momentumda ilerlemesini sağlar. Kozmik habercimiz Leo’nun göklerinde ateşlenirken, gittiğiniz her yerde geniş bir coşku hissedeceksiniz. Tüm dünya bilsin diye fikirlerinizi ve sevginizi göklere haykırmak için kendinizi coşkulu hissedeceksiniz! Bu aynı zamanda sizi bir sevgiliyle kısa mesafeli seyahatlerde oldukça meşgul olmaya itebilir, bu yüzden şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bunun için gidin! İhtiyacınız olan hız değişikliği olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.