İkizler Burç Yorumları 20 Temmuz 2022

İkizler burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Temmuz 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arka arkaya 99 seksiyle flört edebilirsin ve takip etme ihtiyacı hissetmezsin – göz teması kendi ödülüdür! Belki biri seni doğru yöne hareket ettirir, ama umursamıyorsun.


20 Temmuz 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tamamen çapkın olun – zararsız küçük bir konuşma başlatın ve nereye gittiğini görün.


20 Temmuz 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Güneş ve Plüton ile sert bir t-kare oluşturarak Koç burcundaki yolculuğunu tamamlarken sevgili İkizler, bugün başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarınız için önceliklendirmemeye çalışın. Neyse ki, öğleden sonra gelirken ve Luna Boğa’yı dengelemeye başlarken biraz kişisel alan ayırırken diğerlerinden uzaklaşma fırsatınız olacak. Bu aydınlatıcı yerleşimi, duyularınızla bağlantı kurmak ve koşullarınızı fazla düşünmeden şimdiki zamanda var olmanın yollarını bulmak için bir fırsat olarak kullanın. Gün sona ererken, lüksü ve kişisel bakımı kucaklayarak iletişim cihazlarınızı kapatmayı planlayın.


20 Temmuz 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Daha büyük profesyonel topluluğunuz Gemini ile bağlantı kurun. Bugün Koç burcundaki son dördün ayında iş arkadaşlarınızı uzaklardan takip edin. Onlarla açık veya çevrimdışı olarak iletişim kurmak, sürdürmek için çok çalıştığınız yakınlığı sağlamlaştırmanın harika bir yolu olabilir. Aynı zamanda bu, kariyer yolunuzda veya arzularınızda artık hiçbir amaca hizmet etmeyen iş ilişkilerine “elveda” demek için mükemmel bir ay olabilir. Birini çevrimiçi olarak arkadaşlıktan çıkarmak veya takip etmekten vazgeçmekle sonuçlanabilir. Zamanınızı ve enerjinizi diğer bağlantılara vermeyi de seçebilirsiniz!


20 Temmuz 2022 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs seni geride bıraktı İkizler, ama bu eğlenceyi kaçırman gerektiği anlamına gelmez! Daha Az Faydalımız Yengeç burcunda dans ederken, sevdiklerinize biraz daha sahipleneceksiniz. O sizin ikinci güneş evinizde dans ederken, önünüzde parayı sevgi dili olarak kullanabileceğiniz harika bir dönem olacak! Sevdiklerinizi tatlı hediyeler ve sürprizlerle boğmaktan veya ezmekten korkmayın. Unutmayın: sevgi vermek sevgi olmaktır ve insanların hayalini kurduğu fanteziyi yaşamayı hak ediyorsunuz! Ama önce almak için verebileceğinizi göstermekle başlar.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.