İkizler Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

İkizler burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Olmak istediğinizde oldukça sabırlısınız ve bugün bunun hayati olduğunu söyleyebilirsiniz. Garip yavaşlamalara rağmen doğru insanlara onların yanında olacağınızı bildirdiğinizden emin olun.


19 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geçmişinizden bir patlama bugün size hoş ve çok ihtiyaç duyulan bir oyalama sunacak.


19 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Merkür Aslan’a ve haritanızın iletişimi yöneten sektörüne girerken, bu sabah sizin için büyük değişimler tezahür edecek. Bu gezegensel yerleşim, gelecek haftalarda sesinizi kullanmanız için size ilham verecek, vizyonunuza sarsılmaz bir inançla mizacınızda sağlam bir şekilde duracak. Bu kozmik iklimin uyarısı, sözlerinize kapılmanın kolay olacağı ve konuştuğunuz kadar sık ​​dinlemenizi önemli hale getireceğidir. Luna’nın Satürn’ü öptüğü bu akşam ruhsal uygulamalarınıza yapı getirmek için biraz zaman ayırın.


19 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Aslan burcuna geçtiğinde iş arkadaşlarınızla renkli sohbetler yapmayı bekleyin! Bu geçiş boyunca sulu iş yeri dedikoduları, yeni fikirler ve tutkulu açıklamalar yapılacak. Bununla birlikte, Koç burcunda geri giden Chiron istasyonları olarak, profesyonel arkadaşlıklarınız ve daha büyük iş topluluğunuzla ilgili sorunları iyileştirmeye de çağrılıyorsunuz. İkizler, gusto ile herhangi bir ilişki sorununu yumuşatmak için bu iki ilk geçişi kullanabilirsiniz. Ne de olsa, Yengeç burcundaki güneş Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı olduğu için, bu tür bağlantıların ve mesleki özlemlerinizi takip etmenin değeri özellikle belirgin hale gelecektir.


19 Temmuz 2022 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayatın bol şeker ve baharat sağladığı zamanları seversin, İkizler. Aslında, bazen biraz drama almak için potu karıştırırsınız! Ancak, bu bugün bir ölüm cezası olacaktır – bu yüzden daha yıkıcı eğilimlerinize kapılmayın. Kudretli güneş, güneş enerjisiyle ilgili ikinci mali evinizde sinsice ilerlerken, güneş enerjisiyle ilgili sekizinci yatırım ve varlıklar evinizde nefret dolu bir Plüton tarafından döşenen bir kara mayını üzerine basacak. Parayla ilgili kötü haberlerin şimdi ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz, sizi zorlar ve eşinizin paniğe kapılmasına neden olur. Yapılacak en iyi şey, kontrole mümkün olduğunca zarar vermek olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.