İkizler Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

İkizler burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendini hazırla, çünkü ne kadar hızlı hareket edersen, bugün her şey yavaşladığında o kadar sert vuracaksın. Yine de kalıcı değil, bu yüzden çıldırmak yok!


18 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Diğer insanlarla daha derinlemesine konuşmalar yapmaya çalışın. Bir sürü soru sor.


18 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, Ay Koç burcuna ve güneş on birinci evinize girerken bugün sizin için yeni bağlantılar devreye girebilir. Şu anda kazandığınız yeni takipçileri not alın ve karşılaştığınız tanıdık olmayan yüzlere dostça yaklaştığınızdan emin olun. Luna, uğurlu Jüpiter ile kozmik bir ittifak kurduğunda, bu gecenin ilerleyen saatlerinde şanslı bir enerji tutulacak. Bu titreşimler, popülerliğinizi artırmanıza yardımcı olabilir ve kendinizi çevrimiçi veya maddi alemde ortaya koymak için iyi bir zaman haline getirebilir. Elektronik cihazlarınızı yatmadan önce kaldırmayı unutmayın, aksi takdirde en sevdiğiniz uygulamalara kapılıp uyku saatinizi görmezden gelmenize neden olabilirsiniz.


18 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bütçende ne ayarlaman gerekiyor? Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıktığında finansal planlarınızı gözden geçirmeye değer olabilir. Pluto retrosu, borç yönetiminin uzun vadeli etkisi veya beklendiği gibi sonuçlanmayan yatırımlar gibi finansal handikapları ortaya çıkardığından, telafi etmek için bütçenizi düzenlemeniz gerekebilir. Tasarruflarınızı artırmak için harcamaları nerede kısabileceğinizi görün. Bir karar vermekte zorlanıyorsanız, bir finansal danışmanla konuşmak için bu geçişin Mercurial yönünü kullanmayı düşünün.


18 Temmuz 2022 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, bugün gökyüzünde toplanan kara bulutlara dikkat edin. Gezegensel yöneticiniz, zihinsel Merkür, güneş enerjisiyle ilgili ikinci evinizin göklerinde dönerken, güneş sekizinci yatırım ve varlık evinizde yörüngede dönen çok öfkeli bir Plüton tarafından boğulacak. Bu, siz ve bir partnerle para konusunda büyük bir çatışma yaratabilir ve eğer bir boşanma veya ayrılık yaşıyorsanız, şimdi eski sevgilinizin en çirkin tarafını görebilirsiniz. Görünüşe göre her şeyi istiyorlar ve toz içinde kalabilirsiniz. Bugün herhangi bir sözleşme imzalamayın veya pazarlık yapmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.