Haftalık Burç Yorumları (18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 18 Temmuz – 24 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 18 Temmuz – 24 Temmuz haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Koç Burcu

Koç Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayatınızı değiştirecek bir karar veriyor olabilirsiniz.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, güneşin Yengeç burcunda ve ev ve aile evinizin Neptün’ü Balık burcunda üçgen yaptığı ve haritanızda yükseldiği zaman başlar. Harika bir aile evi yapan şeyin ne olduğuna dair bir vizyona sahip olmanın zamanı geldi. Koç, bu yenileme, düzenleme veya taşınmayı içerebilir. Bunların hepsi kavramsal aşamalarda, yani henüz toplanma zamanı değil.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve kariyer evinize karşı çıkıyor. Koç, hayatınız üzerinde tam kontrolünüz yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Bu, özellikle işiniz bir program değişikliği talep ederse veya sizi ofise geri çağırırsa geçerlidir. İşinizle ilgili değişiklikler üzerinde çalışırken planları beklemeye almak zorunda kalırsanız biraz hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Kendinizi proaktif hissediyorsanız, yöneticinize ulaşın ve neler olduğunu sorun.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yerinizi buluyorsunuz.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve iletişim evinizin Balık burcundaki Neptün’ü ve dostluk evinizin üçgenini oluşturduğunda başlar. Boğa, bir tanıdıkla yakınlaştıkça arkadaş çevreniz genişleyebilir. Çocuklarınızın yaptığı bir şey yüzünden birlikte daha fazla zaman geçiriyor olabilirsiniz ya da belki bu yeni bir komşunuzdur ve onların arkadaşlığından keyif alıyorsunuzdur. Arkadaşlığın kurulması zaman alır ve bu fırsat çabaya değer.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve yasal konular ve sözleşmeler evinize karşı çıkıyor. Boğa, dosyalamanız gereken eski bir dava veya evrakla uğraşıyor olabilirsiniz. Pasaportunuzu veya mesleki lisansınızı yenilemeniz mümkündür. Ya da belki daha yaşlı bir akrabanızın Medicare veya Sosyal Güvenlik’e kaydolmasına yardım ediyorsunuz. Bunların hepsi, yalnızca bir tür mantıklı olan çok sayıda evrak işine bağlı. Bu zorlu görevi tamamlamak için konsantrasyon güçlerinizi kullanmanız gerekecek.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta engelleri aşıyorsunuz.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve maliye evinizin Balık burcundaki Neptün ile kariyer evinizin üçgen açı yaptığı bir tarihte başlar. Başarıya ulaşmanın en iyi yolu bir plan yapmaktır. İkizler, kariyerinizden daha fazla para kazanmak için iyi bir enerji. Daha fazla pazarlama yaparak veya daha fazla ürün ya da hizmet ekleyerek yöneticinizin size zam yapmasını veya kendi işinizi büyütmesini hayal edin.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve kaynak evinize karşı çıkıyor. Günümüzde bankacılar, kredi kartı şirketleri ve kredi görevlileri ile iletişim zor olabilir. İkizler, ihtiyacınız olan yardımı veya probleminize bir çözüm bulmak yerine bir şeye zorlanabilirsiniz. İyi sonuçlar almak istiyorsanız, bu konuşmayı yapmak için başka bir güne kadar bekleyin.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendinize inanmak temettü ödüyor.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, güneşin Yengeç burcunda (doğum günün kutlu olsun!) ve güven evinizin Balık burcundaki Neptün ile inanç evinizi üçgen yaptığında başlar. Bu yeni güneş yılına (doğumdan doğum gününe) başladığınızda, kendinize olan inancınızı yenilemenin zamanı geldi. Yengeç burcu, son başarılarınızı, öğrendiklerinizi ve ne kadar yol kat ettiğinizi gözden geçirmek iyi bir fikirdir. Geçmişinizden çekildiğinizde ve gücünüzü fark ettiğinizde, Evren ile birlikte yaratmaya hazırsınız demektir.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve ilişkiler evinize karşı çıkıyor. Genel bir iletişim kopukluğu olabilir. Siz ve birileri karşıt görüşlere sahip olabilir ve uzlaşmayı zor bulabilir. Bu kişi sizin tarafınızla empati kurmayı imkansız bulabilir. En azından şu an için bir çıkmazda olabilirsiniz. Kanser, bir atılım çok iş alacak.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yolda birkaç tümsek var ve sonra evde özgürsün.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve yalnızlık ve kaçış evinizin Neptün’ü Balık burcunda üçgen yaptığı zaman başlar. Bugün ev size ait olabilir. Ya da belki dağlara tek başınıza bir geziye çıkıyorsunuz ya da kısa bir vizyon arayışına çıkıyorsunuz. Neptün, zihninizi açabilir ve hedeflerinize nasıl ulaşacağınız konusunda size fikir verebilir. Leo, doğa ile iletişim kurmak ve yüksek benliğinizle konuşmak için harika bir zaman.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve alışkanlıklar ve günlük rutinler evinize karşı çıkıyor. Leo, başkalarının yapmanı istediği şeylerle uğraşıyor olabilirsin. Meydan okuyan hissedebilir ve herhangi bir öneriye hayır demek isteyebilirsiniz. Ve başkalarının sizin çıkarlarınızı düşündüğünü bilseniz bile, artık dirençlisiniz. Bugün, aniden tepki vermemeye çalışın.


Başak Burcu

Başak Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta çevreniz genişliyor.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, güneşin Yengeç burcunda ve arkadaşlıklar ve tanıdıklar evinizin Balık burcunda Neptün’ü ve ilişkiler evinizi üçgenlediği zaman başlar. Başak, hayatında arkadaşların olması harika ve çevren genişliyor. Benzer düşünen insanlarla daha fazla zaman geçirdikçe, yakın arkadaş ve hatta en iyi arkadaş olmak isteyen bazılarını bulabilirsin. Tutarlı, günlük eylem anahtardır. Daha iyi tanımak istediğiniz birine ulaşın.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve romantizm evinize karşı çıkıyor. Başak, bu yönü takıntılı davranışlara neden olabilir. Bir birey hakkında düşünüyor olabilirsiniz ve başka bir şey düşünmüyorsunuz. Tekrarlayan düşüncenin maymun zihnine girmemeye çalışın. Bu enerjiyi, büyümesine yardımcı olacak bu ilişkide daha emin olmak için değiştirebilirsiniz. Sadece zaman alır.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarıya giden yolu buluyorsunuz.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve itibar ve başarı evinizin Neptün’ü Balık burcundaki ve günlük rutinlerinizden oluşan evinizin üçgen oluşturduğunda başlar. Size başarı getireceğini bildiğiniz bazı şeyler olabilir, ancak nedense onları yapmıyorsunuz. Bugün, ruhsal benliğinize ulaşmak ve sohbet etmek mümkün. Terazi, bu sağlık odaklı veya üretken faaliyetleri yaparken kendinizi görselleştirmeyi düşünün. Bugün bilinçaltınızla konuşabilirsiniz.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve ev ve aile evinize karşı çıkıyor. Bugün, bir aile üyesinin bir engel olduğunu düşünebilirsiniz. Terazi, ikinizin arasında beton bir duvar varmış gibi hissedebilirsiniz. Ancak bu, bir uzlaşma noktası bulmanıza yardımcı olabilecek güçlü bir enerjidir. Bugün, her iki fikrinizin de bir arada var olabileceğini görebilirsiniz.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fikirler sizi dönüştürebilir.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’ü ve keyif evinizin üçgenini oluşturduğunda başlar. Akrep, tatilde olabilir, yeni yerler görebilir ve yeni insanlarla konuşabilirsiniz. Ya da belki de çocuklarınızdan birini yeni kolejine götürmek için ülke çapında bir seyahate çıkmak için bavulunuzu hazırlıyorsunuz. Bugün sadece birkaç saatiniz olsa bile, yeni bir yere gidin. Başka bir yerde olmanın sevincini kucaklayın.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve iletişim evinize karşı çıkıyor. Akrep, bu çoğu insan için zor bir yön, ama hemen içinden esintilerle geçebilirsin. Hayatınızı değiştirecek harika fikirleriniz olabilir. Diğer insanların bu fikirleri anlayamayacağı ve planlarınızı desteklemeyebilecekleri doğrudur, ancak biraz özerkliğe aldırmazsınız. Bu güçle, bunu kendi başınıza yapabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta macera sizi çağırıyor.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, güneşin Yengeç burcunda ve yakınlık evinizin Neptün ile Balık burcunda üçgen açı yaptığında başlar. Siz ve eşiniz şu anda biraz ekstra romantizmin tadını çıkarmaya meyilli olabilirsiniz. Yay, kapıyı kilitleyebilir ve anahtarı atabilirsin, böylece ikiniz fiziksel düzeyde daha derinden bağlantı kurmak için biraz zamanınız olabilir. Fikirleri ve hatta fantezileri tartışabilir veya çok dokunsal bir sevişme yoluyla bağlantı kurabilirsiniz.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve maliye evinize karşı çıkıyor. Çok sayıda farklı yoldan para kazanma fikri şu anda size çok çekici gelebilir. Bileşik faiz, temettü ödeyen hisse senetleri ve her türlü yatırım fikirlerine takıntılı olabilirsiniz. Yay, paranızı büyütmenin sırlarını ortaya çıkarmak için paranın tarihini araştırabilirsiniz.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta imkansız olan şimdi mümkün görünüyor.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve ilişkiler evinizin Balık burcundaki Neptün ile iletişim evinizin üçgen açı yapmasıyla başlar. Bugün, siz ve sevgiliniz arasında büyülü bir şey olabilir. Artık birbirinizi daha derinden anlayabilir ve bu ilişkiyi güçlendirebilirsiniz. Oğlak, yeni biriyle tanışmak istiyorsanız, ilk buluşmaya gitmek için de iyi bir zaman.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, kendi Oğlak burcunuzda Plüton’a karşı çıkıyor. Evrenin gizemleri ve yapmak istediğiniz her şeyde nasıl başarılı olabileceğiniz hakkında bazı bilgiler edinebilirsiniz. Oğlak, güç dengesini görebilir ve hayatınız üzerinde çok daha fazla kontrole sahip olabilirsiniz. Başkalarının kaprisleri tarafından savrulmayı bırakabilirsiniz. Bugün, medyanın cephesini görebilir ve kendi seçimlerinizi yapabilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, çabalarınız servet kazandırıyor.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve iş evinizin ve günlük rutinlerinizin Balık burcundaki Neptün ile para evinizin üçgen açı yaptığı 17 Temmuz Pazar günü başlar. Kova, tanıdığınız çoğu insan gibi boş gününüz olmayabilir, ancak çabalarınız daha fazla para kazanmanıza neden olabilir. Bir yan iş veya yaratıcı proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz ve bugün yaptığınız şey gelecekte altın getirebilir.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, haritanızda yükselen Oğlak burcundaki Plüton’a karşı çıkıyor. Artık güçlü bilgilere erişiminiz var ve fikirleri değiştirme yeteneğine sahipsiniz. Ancak bu yönüyle biraz dikkatli olmak gerekiyor. Başkalarını ikna etmeye başlamadan önce gerçekleriniz konusunda net olduğunuzdan emin olun. Ayrıca bu ikna edici enerjinin sizin üzerinizde de kullanılabileceğini kabul edin. Kova, bugün ne izlediğinize dikkat edin çünkü fikirler bilinçaltınıza doğru gidebilir.


Balık Burcu

Balık Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta dileklerinizi gerçekleştiriyorsunuz.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Güneş Yengeç burcunda ve romantizm eviniz Neptün’ü kendi Balık burcunuzda üçgen açı yaptığında başlar. Hayatınızda sihirli olaylar olabilir. Balık burcu, aşkı arıyorsanız, gülleri söndürmek, kırmızı bir mum yakmak veya yıldızların altında dilek tutmak gibi bazı sihirler yapmak isteyebilirsiniz. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, çikolatanın bir afrodizyak olduğunu ve onunla yapabileceğiniz sonsuz sayıda tatlı olduğunu unutmayın.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve dostluk evinize karşı çıkıyor. Balık, bu yoğun bir yön. Bir arkadaşınız sizi bir şeye ikna etmeye çalışırken yanlışlıkla duygularınızı incitebilir. Kolayca bir tartışmaya veya en azından bir yanlış anlaşılmaya kayabilirsiniz. Bu enerjinin yüksek oktavı bir uzlaşmadır. Olaylara birbirinizin bakış açısından bakın ve bu ilişkiyi güçlendirebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.