Haftalık Burç Yorumları (1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası)

Bu hafta Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını neler bekliyor? Burçların 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftasında aşk hayatında neler olacak? Burçların 1 Ağustos – 7 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Burçların 1 Ağustos – 7 Ağustos haftasında ilişki hayatı nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza cevap oluyoruz.

Yay Burcu

Yay Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta önümüzde heyecan var.

Hafta 31 Temmuz Pazar günü, Güneş Aslan burcunda ve bilgi ve macera eviniz Jüpiter Koç burcunda ve risk alma evinizde üçgen açı yaptığında başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Bir uçaktan atlamayı veya çölde dört tekerlekle gitmeyi içeren heyecan verici bir gün planlamış olabilirsiniz. Yay, normal sınırlarının dışında bir şeyler yapmak için iyi bir gün. Bir komedi seti yapmak için sahneye çıkmayı veya sevgilinizle evlenmek için kaçmayı düşünün.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, iş evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Asi enerji devam ediyor ve bugün işinizden ayrılma konusunda kendinizi oldukça cazip hissedebilirsiniz. Bu, özgeçmişinizi çevrimiçi yayınlamak, iş web sitelerinde profilinizi güncellemek ve şu anda farklı bir şirkette çalışan bir meslektaşınızla görüşmek için iyi bir zamandır.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, romantik bir ara için gidiyorsunuz.

Hafta 31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneşin ve yakınlık evinizin Jüpiter’in Koç burcunda üçgen açı yaptığı 31 Temmuz Pazar günü başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Oğlak, özellikle fiziksel bir ilişki için biriyle tanışmak istiyorsan daha fazla bekleme. Başkalarının bugüne kadar müsait olduğunuzu bilmesini sağlayın. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, sevgilinizi elinden tutun ve romantik bir ara için gizli bir yere gidin.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, romantik evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Sınırsız eğlence ve oyunların zamanı geldi. Bugün çalışmakla ilgilenmeyeceksin. Oğlak burcu, bir eğlence parkında, rock festivalinde veya Rönesans fuarında imalarla dolu seksi Shakespeare oyunlarını izlemeniz daha iyi olur.


Kova Burcu

Kova Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dönme zamanı.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneşin ve ilişkiler evinizin Jüpiter’i Koç burcundaki ve iletişim evinizin üçgen açı yaptığında başlar. Aynı zamanda, öngörülemeyen Uranüs, Boğa’daki Kuzey Düğüm ile birleşir. Bugün birinin dikkatini çekmek istiyorsanız, onu ilgi çekici bir metin veya e-posta ile şaşırtın. Normalde konuşmadığınız birine (bir ünlü dahil) ulaşın ve ona doğrudan mesaj gönderin. Kova, cevap veren kişiye oldukça şaşırmış olabilirsiniz.

Boğa burcundaki Mars, 1 Ağustos Pazartesi günü ev ve aile evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Ülkeyi dolaşmak için yeniden dekore etmeyi, biraz inşaat yapmayı, bir duvarı yıkmayı veya toplanıp küçük bir karavana taşınmayı düşünebilirsiniz. Kova, değişimde iyisin ve bir süredir evde bazı değişiklikler yapmadıysan, büyük bir şey yapmayı düşünüyor olabilirsin.


Balık Burcu

Balık Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, cevabı buluyorsunuz.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin ve iş evinizin Jüpiter’i Koç burcundaki ve sizin para evinizin üçgeni oluşturduğunda başlar. Aynı zamanda, öngörülemeyen Uranüs, Boğa’daki Kuzey Düğüm ile birleşir. Balık, para kazanmanın yeni bir yolu için ani bir ilham kaynağınız olabilir. Yapmaktan gerçekten zevk aldığınız ve aslında gelir sağlayan bir şey bulabilirsiniz. Siz “yanlışlıkla” bir eğitici videoya veya bunun nasıl yapılacağına dair kursa denk gelirken eşzamanlılık meydana gelir.

Boğa burcundaki Mars, 1 Ağustos Pazartesi günü bilgi ve iletişim evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün hiçbir şey yeterince hızlı olamaz. Enerjiniz her yerde. Balık, o kadar çok fikriniz var ki nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Özgürlük için güçlü bir arzunuz var ve farklı bir şey yapmak istiyorsunuz. Sınırlamalardan kurtuluyorsunuz, ki bu harika ama düşüncenizi organize etmek için durmanız gerekecek. Bugün, bundan sonra yapmanız gerekenlerin bir listesini yapmaya çalışın.


Koç Burcu

Koç Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eski bir kalıptan kurtuluyorsunuz.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin ve sizin yaratıcılık evinizin Jüpiter’i kendi Koç burcunuzda üçgenlediği zaman başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Bugün, alışılmışın ötesine geçmek için kalıpların dışında düşünmenin ötesine geçebilirsiniz. Koç, bu bir kalıptan veya diğer insanların beklentilerinden kurtulmak için harika bir yön.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, para evinizdeki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Hassas nesnelerin etrafında dikkatli olun. Ve sinirli hissediyorsanız, dizüstü bilgisayarınızı duvara atmayın. Öte yandan, bu enerji yeni bir projeye başlamak veya daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi yapmak için harikadır.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni olasılıklar görüyorsunuz.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneşin ve aile evinizin Jüpiter’i Koç burcunda ve sezgi evinizin üçgen açı yaptığında başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, kendi Boğa burcunuzda Kuzey Düğüm ile birleşiyor. Özellikle konutunuz, aile üyeleriniz ve belki de nerede yaşamanız gerektiği ile ilgili kararlar konusunda kendinize olan güveniniz bugün tabloların dışında. Boğa, Evrenden yüksek ve net mesajlar alıyorsunuz ve şimdi ileriye doğru yeni bir yol görüyorsunuz.

Boğa burcundaki Mars, 1 Ağustos Pazartesi günü güven evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Boğa, bir grup veya projeyi üstlenirken başkalarını şaşırtacak bir şey yapabilirsiniz. Geçmişte kaçınmış olsanız bile, bugün spot ışıklarının üzerinizde parlamasına aldırmazsınız. Bugün farklı bir şey yapmak harika hissettiriyor. Dünyanın bir değişiklik yaptığınızı bilmesini istiyorsunuz.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, diğerleri sizden uyum sağlamanızı istiyor.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneşin ve iletişim evinizin Jüpiter’i Koç burcunda ve sizin dostluk evinizin üçgen açı yaptığında başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. İkizler, bir arkadaşınız size şaşırtıcı haberlerle gelebilir. Neyse ki, değişime aldırmıyorsunuz. Bu kişi tamamen karakterine aykırı bir şey yapıyor olsa bile, bununla başa çıkabilirsiniz. Aslında, ülke dışına taşındıklarını, hamile olduklarını veya kariyer değiştirdiklerini söylerlerse, sizin için sorun değil.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, sezgi evinizdeki Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün, muhtemelen biriyle planlarınızı bozmanız gerekecek. Olması gerektiği gibi hissettiren beklenmedik bir fırsat elde etmeniz mümkündür. İkizler, bir iş fırsatını takip etmek için bir araya gelmeyi atlamak için içinizden bir his olabilir. Ve hızlı hareket etmeniz gerekecek çünkü zaman çok önemli.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta bir kariyer fırsatı mümkün.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü, Güneş Aslan burcunda ve sizin para eviniz Jüpiter Koç burcunda ve kariyer eviniz ile üçgen açı yaptığında başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Aniden farklı bir iş bulma arzusuna yenik düşebilirsiniz. Yengeç, şu anda özgeçmişini olası işverenlere ulaştırmaya hazır hissedebilirsin. Bu sizi hazine yoluna koyabilir.

Boğa burcundaki Mars, 1 Ağustos Pazartesi günü topluluk ve gruplar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Yengeç burcu, yapmak istediğiniz şeyleri yapan bir grup bireyden çok ilham alabilirsiniz. Bir emlak grubuna katılabilir, bir doğaçlama grubunda yer almak için seçmelere katılabilir veya heyecan verici bir bekarlar etkinliğine katılabilirsiniz. Daha önce hiç yapmadığınız bir şeyi yapmaya odaklanmak iyidir. Çok tanıdık veya rutin olan herhangi bir şey sadece rahatsız edici olacaktır.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bir döngüye başlıyorsunuz.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü, Güneş Aslan burcunda (doğum günün kutlu olsun!) Jüpiter Koç burcunda ve sizin bilgelik evinizde üçgen açı yaptığında başlar. Aynı zamanda, öngörülemeyen Uranüs, Boğa’daki Kuzey Düğüm ile birleşir. Bir aylık doğum gününü kutlamanın bir parçası olarak, şanslı Leo, yeni bir on iki aylık döngüye başlıyorsun. Yeni bir yöne doğru ilerlemek için iyi bir zaman. İnsanların sizden beklemediği bir şey seçin. Kuralları çiğneyin ve olağanüstü bir şey yapın.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, kariyer evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Düşündüğünüz değişimin bir kısmı işinizle ilgili olabilir. Tamamen farklı bir şey yapmaya hazır olmanız mümkündür. Leo, kendi işini kurmayı veya tamamen farklı bir alana girmeyi düşünüyor olabilirsin. Şu anda yolunuza çıkmaya çalışan kişiye acıyın. Bir yük treni gibisin.


Başak Burcu

Başak Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bir pot altın ortaya çıkarabilirsiniz.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü, Aslan burcundaki güneşin ve sizin içgüdüsel duygularınızın evinizin Jüpiter’i Koç burcundaki ve sizin kaynak evinizin üçgen açı yaptığında başlar. Aynı zamanda, öngörülemeyen Uranüs, Boğa’daki Kuzey Düğüm ile birleşir. Beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz. Başak, tek yapman gereken sormak. Bu, ek kredi başvurusunda bulunabileceğiniz, hisse senedi ipuçları alabileceğiniz veya bir arkadaşınızın size ekstra dizüstü bilgisayarını vermesini sağlayabileceğiniz bir zamandır. Bugün bir ödül kazanabilirsiniz.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars eğitim evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Eğitiminizle ilgili ani bir değişiklik olabilir veya çocuğunuzun okulundan sürpriz bir bildirim alabilirsiniz. Başak, birinin çeke ihtiyacı olabilir veya bazı evrakları doldurmanız gerekebilir. Yurt odası ödevlerinde ve programlarında son dakika değişikliği olabilir veya bir yaz programındaysanız bu final zamanı olabilir. Bugün değiştirecek bir şeyler arayın.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, yeni fikirleri eğlendiriyorsunuz.

31 Temmuz Pazar günü, güneşin Aslan burcunda ve sizin dostluk evinizin Jüpiter’i Koç burcunda üçgen açı yaptığında hafta başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Arkadaşınızın parlak bir fikri olabilir. Terazi, bu hayatında bir deprem olabilir, önyargıları kırabilir ve sınırları aşabilir. Bu gerçek bir fırsata dönüşebilir.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, kaynaklar evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Bugün, tekrar dünyaya çarpıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Terazi, sanki bütün gün bir acil durumdan diğerine koşmuş gibisin, dün sahip olduğun harika fikirleri düşünmek için sana zaman vermiyor. Aynı zamanda, gerçekten hedeflerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Bu nedenle, yeni planlarınız üzerinde çalışmak için gece yarısından hemen önce sadece birkaç dakikanız olsa bile, bunu yapın. Tohum ekilir ve güçlü bir meşe ağacı büyüyebilir.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta iç sırlar açığa çıkıyor.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneşin ve kariyer evinizin Jüpiter’i Koç burcunda ve rutinler evinizin üçgen açı yaptığında başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Akrep, işinizden tamamen sıkılmış olabilirsiniz. Sabit maaşı ve iyi yan avantajlarıyla kağıt üzerinde iyi görünse de, başka bir şey aramaya başlamanın zamanı geldi. Bu, bir yan işe başlamak veya tüketen bir hobi anlamına gelse bile, bir değişikliğe ihtiyacınız var.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Rutine isyan ederken, normal arkadaşlarınızdan çok farklı biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Bu kişi, normlara meydan okuyan ve yeni yollar açan doğal bir kural kırıcı olabilir. Belki bu kişiyi sosyal medyada takip ediyorsun ya da aslında yüz yüze bir bağlantı kuruyorsun. Akrep, onların etkisi şu anda ihtiyacın olan şey.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.