Boğa Burç Yorumları 26 Temmuz 2022

Boğa burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 26 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 26 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşlerin neden bu kadar çabuk değiştiği konusunda endişelenemeyecek kadar çok eğleniyorsun. Neden yapmalısın? İyi enerjinin tadını çıkarın ve iyi bir nedeniniz olana kadar şüphelenmenize izin vermeyin.


26 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İttifakların değerini biliyorsun ama bugün onlar için sabrın olmayacak.


26 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Yengeç burcu erken saatlerde genişleyen Jüpiter ile kare açı yaptığında, rüyalarınız bugün normalden daha yoğun hissedilebilir. Neyse ki, Luna ve Venüs arasındaki tatlı ittifak sayesinde sabah gelişmeye devam ederken kalbinizi ve zihninizi sakinleştirme şansınız olacak. Ne yazık ki, Merkür ve Mars gökyüzünde gerginlik yaratırken, bu uyumu sürdürmenin devam eden bir çaba olduğunu görebilirsiniz. Hayal kırıklıklarına veya daha kötü durum senaryolarına odaklanmak, motivasyonunuza büyük bir darbe vurabilir ve ruhunuza düşen herhangi bir ağırlıktan geçmenizi önemli hale getirebilir.


26 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bugün tekneyi sallamayın veya dramayı alevlendirmeyin. Yine de, üzerinize itilmiş gibi hissedebilirsiniz! Daha sık dikkatli ve ölçülü davrandığınız için dürtüsel bir burç olma eğiliminde değilsiniz. Kesinlikle anın sıcağına atlamanız pek olası değildir – normalde, yani. Ne yazık ki, saldırganlığın kızıl gezegeni olan alıngan Mars ile, şimdi güneşteki ilk kimlik evinizde, şimdi güneşte ev, aile ve evcillikten oluşan dördüncü evinizde yörüngede dönen küstah bir Merkür’ün yüzüne tokat atacak. Bu, sizin ve eşinizin bu temalar etrafında oldukça şiddetli bir tartışmaya veya çatışmaya girebilmenizi sağlar.


26 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Tüm çalışmalarını nasıl dengeleyebilirsin, Boğa? Düz bir kafayı korumak, Aslan’daki Merkür ile burcunuzdaki Mars arasındaki karede gezinmenin anahtarıdır. İddialı bir şekilde ilerlemek istediğiniz birkaç şey olabilir. Yine de, özel yaşamınızda, profesyonel yaşamınızın bazı yönleriyle hemen ilgilenilmesini gerektirebilecek konuşmalar vardır. Kavgadan uzak durun ve müzakereyi tercih edin. İş yerindeki yardım için iş arkadaşlarınıza ve özel hayatınızdaki stresin bir kısmını hafifletebilecek herhangi bir kişiye güvenin. Yardımı kabul etmekten korkmayın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.