Boğa Burç Yorumları 25 Temmuz 2022

Boğa burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şimdi harikalığınız hakkında sessiz kalmanın zamanı geldi – insanlar ego belirtileri arıyorlar ve herhangi bir şey görürlerse son puanınızdan puan alacaklar. Şimdilik o gururu yut.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarına karşı kibirli birine tahammül etmeniz için asla iyi bir neden yoktur.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, İkizler ve ikinci güneş evinizdeki yolculuğunu tamamlarken, bu sabah birkaç dakikanızı ayırın ve çevrenize dokunun, sevgili Boğa. Ne yazık ki, bu titreşimler biraz sakar veya düzensiz hissetmenize neden olabilir, ancak vücudunuzla bağlantı kurmak, şifonyerinizin köşesine çarpmaktan veya sonsuza kadar cüzdanınızı aramak için harcamaktan kaçınmanıza yardımcı olabilir. Öğleden sonra yuvarlanırken ve ay Yengeç burcuna girerken, kendinizi derin ve anlamlı şekillerde ifade etmenize olanak tanıyan bir değişim fark edeceksiniz. Ayrıca, başkalarının daha rahat hissetmesine yardımcı olmak için benzersiz bir konumda olacaksınız, ancak karşılaştığınız herkes için duygusal destek görevini üstlenmemeye çalışın.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, arkadaşlık, romantizm ve duygusallık için oldukça muhteşem bir gün seni bekliyor. Bunun nedeni, gezegensel yöneticiniz, bizim daha az yararlı Venüs’ümüz, daha büyük yararımız olan güçlü Jüpiter ile çarpıcı bir dansta bağlantı kuracak. Bu, eğlenme dürtüsünü hissetmenizi ve işe veya sorumluluklara odaklanmamanızı sağlar. Bununla birlikte, kişisel yaşamınız ve dünya hakkında muhtemelen çok iyimser hissedecek olsanız bile, tekerleklerinizi döndürmemek ve sizi utangaç hissetmenize neden olabilecek bir gaf yapmamak için ılımlılık gerekebilir. Romantik olmaktan veya zevkten zevk almaktan çekinmeyin, ancak çok fazla savurganlık yapmayın.


25 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Olan her şeyde olumluyu bulmaya çalışın, Boğa. Şu anda, Koç’taki Jüpiter, yaşamınızdaki her şeye dair bilinçaltı algılarınızı genişletiyor; bu, hayatınızın yönlerini nasıl gördüğünüze bağlı olarak ya bir artı ya da aleyhte olabilir. Altta yatan tavrınız bir duruma yol açabileceğinden veya bozabileceğinden, Jüpiter Yengeç burcunda Venüs ile kare açı yaptığında iyimserlik tarafında olmalısınız. Profesyonel etkileşimlerinizi ve yazışmalarınızı sürdürürken pozitiflere odaklanın. Her zamankinden daha duygusal olabilirsiniz, bu yüzden herhangi bir yorumun sizi A-oyununuzdan atmasına izin vermeyin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.