Boğa Burç Yorumları 24 Temmuz 2022

Boğa burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 24 Temmuz 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 24 Temmuz 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Temmuz 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Siz ve adamlarınız aptalca olduğunu bildiğiniz bir şey için uğraşıyorsunuz – ama yine de yolunuza devam etmek istiyorsunuz. Mümkünse 3. Dünya Savaşı’na çevirmemeye çalışın ama oraya giderse ilk nükleer bombayı atın!


24 Temmuz 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kaslarınızı esnetin ve kendinizi bir güç mücadelesine sokun. Barışçı ol.


24 Temmuz 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, İkizler ayı Chiron ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bu sabah rüyalarınız şifayı başlatacak. Diğer taraftan destek mesajları gelebilir, bu nedenle işaretler ve küçük güzellik anları için gözlerinizi dört açın. Bu öğleden sonra Venüs geniş Jüpiter ile kare açı yaparken arkadaşlarınızın duygusal taleplerinin sizi bunaltmasına izin vermemeye çalışın. Bu kozmik iklim aynı zamanda sosyal medya etkileşimleri etrafındaki güvensizlikleri tetikleyerek cihazlarınızdan fişi çekmek için iyi bir zaman olabilir. Neyse ki, bu gece ay Satürn’ü öptüğünde otoritenizi ve kişisel gücünüzü geri kazanma şansınız olacak.


24 Temmuz 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

2022, burcunuzda ve sizden gökyüzünde gerçekleşen tutulmaların tetiklediği önemli karmik derslerin olduğu bir yıl olacak olsa da, diğer gezegensel değişimler sizi farklı şekilde etkileyecek Boğa. 2023 sizin için kesinlikle daha hareketli ve tatlı bir yıl olacak, çünkü bu yıl biraz daha yavaş hissedecek ve size daha fazla iç gözlem getirecek. Genişleme gezegeni Mighty Jüpiter, güneş on ikinci mahremiyet, dinginlik ve bilinçdışı evinizin içinde dönüyor. Bu, bir koruyucu meleğin, romantik hayatınız söz konusu olduğunda, yolunuzu yavaş yavaş yönlendirdiği anlamına gelir. Psişik yetenekleriniz ve sezgileriniz de bu zamanda çok daha güçlüdür, bu yüzden kalbinizin size ne söylediğini dinleyin.


24 Temmuz 2022 Pazar Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İkizler’de zihinsel ay Koç’ta geri giden Kayron’la altmışlık açı yaparken, herhangi bir finansal güvensizlik veya şüphe duygusuyla başa çıkmaya çalışın. Neyse ki, bu uyumlu yön muhtemelen bilinçaltı düzeyde para yaraları getirecektir. Boğa, güvenlik odaklı bir işaret olarak, finansal stres etkenlerinizi nasıl algıladığınız veya varlıklarınızı güvence altına almak için planlarınızı nasıl uyguladığınız üzerinde çalışmak için bu altmışlığı kullanabilirsiniz. Altmışlık, emrinizde olanlardan daha emin hissetmenize izin verebileceğinden, değer duygunuz iyileşebilir bile.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.