Boğa Burç Yorumları 23 Temmuz 2022

Boğa burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir akşam yemeği partisine ev sahipliği yapmanın ya da en azından arkadaşlarınız için yemek pişirmenin zamanı geldi. Veya mutfakta umutsuzsanız, yemek sipariş edin ve çalışanlarınızla birlikte bir şeyler atıştırın. Yemek üzerinde sosyalleşmek bugün olduğu kadar iyidir.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün idealist gözlerle uyanıyorsunuz! Dünya çok mutlu insanlarla dolu.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Merkür ve Jüpiter’in gökyüzünde destekleyici bir yönü paylaştığı bugün, kendinize karşı şefkatten vazgeçmeden duygularınızı rasyonelleştirme fırsatına sahip olacaksınız. Bu kozmik iklim, en derin duygularınızı paylaşmanızı da kolaylaştıracak, ancak ayın İkizler’deki konumu, kime güveneceğiniz konusunda seçici olmanıza neden olacak. İlişkilerinizde güvende hissetmek şu anda sizin için büyük bir öncelik olacak ve sizi kendi içinizde kararsız bırakan hiç kimseye sabrınız olmayacak. Finansal olarak evinize yatırım yapma şansınız olacak, ancak önce araştırmadan büyük alımlar yapmamaya çalışın.


23 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün beklenmedik patlamalara dikkat et Boğa! Genellikle, ateşlendiğinde bu kadar doğrudan olmanız sizin gibi değildir, ancak bu, Aslan’daki Merkür, Koç’taki Jüpiter ile üçgen açı yaptığında değişebilir. İş arkadaşlarınızla veya işle ilgili konuşmalara kendinizi sokmak söz konusu olduğunda beklenmedik bir şekilde tetikleyici hissedebilirsiniz. Eğer konuşmaya karar verirseniz, coşkuyla konuşmak için üçlünün neşeli tonunu kullanın. Bununla birlikte, biraz fazla sinirli hissediyorsanız, öfkenize yaslanmadan önce sizi neyin rahatsız ettiğini düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Sonuçta, işte gereksiz bir çatışma istemiyorsunuz!


23 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren bugün size derin mesajlar getiriyor, Boğa. Gözünüzü kırpmayın – yoksa onları özleyeceksiniz! Mucizelerin ve genişlemenin güçlü gezegeni Jüpiter, güneş on ikinci evinizde aylardır dans ediyor. Bir yandan bu, sezginizi güçlendirdi, ancak aynı zamanda birisinin – ya da bir şeyin – hatta belki bir koruyucu meleğin – mutluluğunuzu sağlamak için perde arkasında çalıştığı anlamına da geliyor. Güneş enerjisi üçüncü iletişim ve zeka evinizdeki Zihinsel Merkür, Jüpiter ile bağlantı kurduğunda altını vuracak ve sesinizi ve fikirlerinizi hayatınızı ve kişisel ilişkilerinizi dönüştürmek için kullanabilmenizi sağlayacak. Sessizce otur ve dinle.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.