Boğa Burç Yorumları 21 Temmuz 2022

Boğa burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İlk içgüdünüz, bu yeni konsere veya romantizme hızlı bir şekilde geçmektir, ancak bunun yerine her seferinde bir adım atmaya çalışmalısınız. Çok hızlı gidersen yüz üstü düşmek çok kolay!


21 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olay yerine yeni bir kişi bazı garip duygular uyandırıyor. Onlardan mesafe alın.


21 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, hareket odaklı Mars ile hizalanarak burcunuzdan yolculuğuna devam ederken, bu sabah iyimser ve tutkulu bir ruh hali içinde olacaksınız, sevgilim Boğa. Bu kozmik iklim, sabahları devam ederken ihtiyaçlarınıza ve yapılacaklar listenize öncelik vererek, hedefleriniz konusunda ciddileşmeniz için sizi motive etmelidir. Günün sonuna doğru kontrolü bırakmayı unutmayın, özellikle Luna Uranüs’e ısındığında ve akşamınıza biraz eğlenceli kaos fırlattığında. Bu titreşimlerden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarı, kendinize normdan uzaklaşmak için izin verirken akışa devam etmektir.


21 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel kişiliğinizle ilgili bir şeyi değiştirmek istiyorsanız, bugün bunun için en iyi zaman olabilir, Boğa. Burcunuzda yüce ay ile Mars kavuşumu varken harekete geçme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Artık mevcut pozisyonunuza hizmet etmeyen eski kıyafetleri atmak gibi profesyonel kıyafetlerinizi veya görünümünüzü nihayet yenilemeye hazır olabilirsiniz. Kavuşma sizi iş yerinizde daha fazla tavır almaya itebilir, bu yüzden doğanın bir gücü olarak karşılaşabilirsiniz!


21 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mental Merkür gökyüzünde hızlı yol alıyor, Boğa. Kozmik habercimiz ev, aile ve aileden oluşan dördüncü güneş evinize girerken, bunların zihninizi tükettiğini göreceksiniz. Bu, ikinizin de arzu ettiği bir şeyse, gayrimenkul planlarını veya tadilatları diğer önemli kişinizle tartışmak için harika bir dönem. Yine de, Merkür Aslan’dayken, düşüncelerinizde ve konuşmalarınızda cesur, ateşli ve geniş hissedeceksiniz. Bu, sözlerinizi ve iletişiminizi, sevgilinizin veya yeni keşfedilen aşkınızın gözünü kamaştırmak için kullanmak için mükemmel bir dönemdir. Sana oldukça abayı yakmış olabilirler!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.