Boğa Burç Yorumları 20 Temmuz 2022

Boğa burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

20 Temmuz 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İşlerin nasıl gittiği konusunda biraz garip hissediyorsunuz, ancak bu, onunla aynı eski şekilde ilgilenmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Aslında, büyük zamanları karıştırmak için bir lisansınız var!


20 Temmuz 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bir arkadaş karaktersiz davranıyorsa, gitmesine izin verme. Onlara neler olduğunu sorun!


20 Temmuz 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bu sabah Ay Koç ve güneş on ikinci evinizdeki yolculuğunu tamamlarken, kendinizi biraz dağınık ve sürükleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Neyse ki, öğleden sonra gelmeden önce daha çok kendin gibi hissetmeye başlayacaksın ve Luna senin burcunda ilk çıkışını yapacak. Ne yazık ki, ay ve Merkür arasındaki sert bir bağlantı, özellikle düşük enerji seviyeleriyle uykudan mahrum kalırsanız, istenmeyen duygularla dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Neyse ki, Venüs yardım eli uzatmak için adım atarken, pozitif mantralarla bu korkaklıktan uzaklaşabilmelisiniz.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne bekliyorsun Boğa? Koç burcundaki son dördün ay sizi harekete geçmeye teşvik ediyor! İş hayatınızda bir şeyi şimdi ya da hiç başlatmamış gibi hissedebilirsiniz. İşlerin asla değişmediği rahatlık bölgenizde kalmak cazip gelse de, bu uzun vadede tatmin edici olmayacaktır. Bu nedenle, iş hayatınız için tezahürlerinizi harekete geçirmek için ay gücünü kullanın. Ertelediğiniz iş başvurularını doldurun. Yapmak istediğiniz toplantıyı ayarlaması için yöneticinize mesaj gönderin. Uzun zamandır beklenen bu proje üzerinde güvenle çalışmaya başlayın.


20 Temmuz 2022 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Önünüzde muhteşem bir kaç hafta var, Boğa. Gezegeninizin yöneticisi ve romantizm ve aşk gezegeni Venüs, Yengeç’in kumsallarına ve sığlıklarına adım atarken, kendinizi evinizde hissedeceksiniz! Güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizi vurgulayan Lesser Benefic ile, istediğiniz herkesi baştan çıkarmak veya ikna etmek için özel bir dokunuşa sahip olacaksınız! Çiftler için bu, aşk notları ve tatlı vaatlerin yanı sıra sevgilinize iltifat etmek için harika bir dönemdir. Bekarlar için bu, zekanızı, çekiciliğinizi ve mizahınızı sergilemek için harika bir zaman. Düşüncelerinizle başkalarını şaşırtın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.