Boğa Burç Yorumları 19 Temmuz 2022

Boğa burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 19 Temmuz 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 19 Temmuz 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

19 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir randevu için mükemmel bir gün (veya gece), bu yüzden kendinizi tartın ve oraya gidin. Programınızda hiçbir şey yoksa, tatlılarla tanışacağınızı bildiğiniz bir yere gidin – onlarla kolaylıkla ilişki kurabilirsiniz!


19 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Son başarınızı küçümsemek şu anda yapılacak en iyi şey olabilir.


19 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, konuşkan Merkür bu sabah Aslan’a ve güneş dördüncü evinize taşınıyor ve size önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinizi güçlendirme fırsatı veriyor. Bu gezegensel yerleşim, zihninizi ve kalbinizi hizalamanız için size eşsiz bir fırsat sunacak ve olumlu düşünmenizi ve kendinize inanmanızı önemli hale getirecektir. Neyse ki, ay ve Chiron bugün de aynı hizaya gelecek ve psişenizde yüzen tüm karanlık düşünceleri çözmenize yardımcı olacak. Gün sona ermeden önce kişisel ve profesyonel sınırlarınızı kontrol etmek için biraz zaman ayırın ve Luna, yapıyı seven Satürn’e bir öpücük göndersin.


19 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, Merkür Aslan’da olduğu için şimdi ne yapmaya yönlendiriliyorsun? Burcunuz Aslan burcunda Merkür ile kare açı yaptığı için başlangıçta stresli hissedebilirsiniz. Ancak bu kamburun üstesinden geldiğinizde, profesyonel yönünüzü, etkileşimlerinizi ve zihinsel süreçlerinizi göz önünde bulundurduğunuzda şaşırtıcı derecede iyimser hissedeceksiniz. Bu devam ederken, Chiron istasyonları Koç burcunda geri hareket ettiğinde, hareket eksikliğiniz, hayal kırıklığınız ve işinizle ilgili sıkıntınız üzerinde düşünmeye teşvik ediliyorsunuz. Yengeç burcundaki güneş, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı çıktığında, bu iyileşme sürecine başlamak için aksi takdirde sizi rahatsız edebilecek herhangi bir konuşma fırsatını kullanabilirsiniz.


19 Temmuz 2022 Salı Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, dünün bulanık zihinsel titreşimleri daha da aşağı inecek. Bir anlamda, cehennemin cehennemine iniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Görkemli güneş, güneşin üçüncü zeka evinizden başını çevirirken, kanlı gözlerini, şimdi güneş dokuzuncu genişleme evinizde yörüngede dönen nefret dolu bir Plüton ile kilitleyecek. Bu, dün düşünceleriniz, iletişiminiz veya vizyonunuzla ilgili olarak tekneyi biraz fazla salladıysanız, bedelini bugün ödüyor olmanızı sağlar. Bir kriz patlak verirse, kontrolü sevgilinizden çıkarmak yerine ona zarar vermek en iyisidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.