Boğa Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Boğa burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendine saklamak için fazla iyi hissediyorsun! Tanıştığın en tatlı insanlarla flört et, aklından geçenler hakkında blog yaz ya da sadece asansöre ihtiyacı olan insanlara gülümse. Doğru yönde ilerliyorsun.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayattan sıkıldıysanız, biraz boş zaman planlayın ve bir maceraya çıkın.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay ateşli Koç burcuna ve haritanızın bilinçaltını yöneten sektörüne girerken, bugün öfkenizi kontrol altında tutun, sevgilim Bull. Yeni bir çalışma haftasının şafağı kendinize zaman bulmanızı zorlaştırsa da, bu aydınlatıcı yerleşim sizi yalnızlık havasına sokacak. Etrafınızdakiler sinirlerinizi tırmalamaya başlarsa nefes almayı ve sabırlı olmayı unutmayın ve tahrişiniz zirveye ulaştığında hırpalamaktan kaçının. Neyse ki, Luna neşeli Jüpiter’e uyum sağladığında bu akşam çok daha rahatlamış hissedecek ve hayatın tadını çıkarabileceksiniz.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yerinde daha iyi etkileşimlere nasıl sahip olabilirsiniz, Boğa? Sabit bir işaret olarak, işyerinde bile fikrinizi veya kararınızı değiştirmek için doğuştan inatçı olabilirsiniz. Dolayısıyla, siz ve meslektaşlarınız göz göze gelmekte zorlanıyorsanız, bu gereksiz sürtüşmelere neden olabilir. Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile karşı karşıya geldiğinde bir konuşma yoluyla bakış açınızı yeniden şekillendirme fırsatı olabilir. Bir iş arkadaşınız farklı bir bakış açısı veya dünya görüşü sunuyorsa, ona bir şans verin. Zihninizi yeni bakış açılarına açmak, başkalarıyla daha iyi bir iletişim bağı beslerken iş hayatınızı şaşırtıcı derecede canlandırıcı hale getirebilir.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm burçlar arasında, bugün düşüncelerinizi ve fikirlerinizi iletme şeklinize son derece dikkat etmelisiniz, Boğa. Zihinsel Merkür, güneş enerjisiyle ilgili üçüncü evinizden geçerken, güneşteki dokuzuncu genişleme evinizdeki kötü bir Plüton’dan bir bomba tehdidi aldığından, kendinizi bir sevgiliyle gelecek vizyonunuz hakkında göz göze gelmediğini görebilirsiniz. . Bir atılım yaptığınızı ve her şeyin mantıklı bir şekilde çözüldüğünü düşünseniz bile, çok ısrarcı görünebilir ve sonunda tüyleriniz diken diken olabilir. Şimdilik rafa kaldır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.