Boğa Burç Yorumları 16 Temmuz 2022

Boğa burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 16 Temmuz 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

16 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kira, fatura veya diğer temel ihtiyaçlar olmadıkça, paranızın bugün kalması gerekiyor. Pahalı tarihler daha sonra sizi rahatsız etmek için geri gelecek, bu yüzden denenmiş ve mütevazı olanlardan vazgeçmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün zaman ayırmanız ve tüm eylemlerinizi iyice planlamanız önemlidir.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Ay hassas Balık burcuna ve haritanızın toplumu yöneten sektörüne girerken arkadaşlarınız ve sevdikleriniz için özellikle minnettar hissedeceksiniz. Öğleden sonra Luna’nın tutkulu Mars’a bir öpücük gönderdiğinde birbirinizi neşelendirmeye özen göstererek en yakın ve en sevdiklerinize yetişmek için bu enerjiyi kullanın. Bu titreşimler, eylemi motive etmek için mükemmeldir, ancak topu yuvarlamak için biraz ahlaki desteğe ihtiyacınız olabilir. Bu arada, güneş ve Merkür Yengeç burcunda hizalanır ve yeni fikirler üretirken bakış açınızı değiştirmenize yardımcı olur, bu nedenle günlük tutmaya biraz zaman ayırdığınızdan emin olun.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, bugün konuşmada ne olabilir? Güneş, Yengeç burcunda Merkür ile kavuşum yaptığında iş hakkında konuşurken bir atılım olabilir. Sezgisel enerjinin bir araya gelmesi olduğu için daha süptil olabilir. Ancak sezgisel enerjinin pasifliğinin, atılımın ne kadar ilham verici olabileceğini caydırmasına izin vermeyin. İş hakkında düşünürken veya konuşurken, o konuşmada nasıl hissettiğinize dikkat edin. Hangi duygular geliyor? Nasıl hissettiğiniz, işte neyi ayarlamanız, düzenlemeniz veya daha fazla geliştirmeniz gerektiğine dair ipucunuz olabilir.


16 Temmuz 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

O kadar hassas ve hassas bir kalbin var ki Boğa, bazen başkalarına hemen göstermesen de. Merhametli ve empatik bir yanı olan, doğal bir aşık ve oldukça romantiksin. Zihnin ve iletişimin kozmik haberci gezegeni olan zihinsel Merkür, şimdi arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmadan oluşan onbirinci güneş evinizde bulunan Neptün’e yavaşça öpücükler gönderirken, bu enerjiler bugün ve yarın güçlenmeye başlayacak. Bu, aşık olduğunuz kişiyle kalpten kalbe sahip olmak veya bir tanıdığınıza onu çok uzun zamandır gizlice arzu ettiğinizi söylemek için büyülü bir an olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.