Boğa Burç Yorumları 15 Temmuz 2022

Boğa burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 15 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Temmuz 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşların ne olursa olsun senin için oradalar. Sadakate değer veriyorsunuz (ve bunu ücretsiz sağlıyorsunuz), bu nedenle her şeyin olması gerektiği yerde olduğundan emin olmak için iyi bir zaman.


15 Temmuz 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün arkadaş edinmek senin için zor olmayacak! Değerleriniz takdir edilmektedir.


15 Temmuz 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Kova burcu kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girerken, işteki kaos, bu sabah profesyonel yolunuzu ikinci kez tahmin etmenize neden olabilir. Mesleki geleceğinizden emin olmasanız da, şu anda mevcut olan hisler, şirketinize değerinizi sergilemek için benzersiz bir fırsat sunacak ve patronunuzun ve iş arkadaşlarınızın size en çok ihtiyaç duyduğu anda öne çıkacaktır. Gün boyunca meşgul olmanıza ve muhtemelen yangın söndürmenize rağmen, bu akşam dinlenmek için bir fırsatınız olacak. Luna ve Venüs arasındaki tatlı bir ittifak, lüksü kucaklamanız için size ilham verecek, bu yüzden kendinizi buna göre ödüllendirdiğinizden emin olun.


15 Temmuz 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Profesyonel bir spot ışığında nasıl görünmek istersiniz, Boğa? Ay Kova burcunda hareket ettiği için kariyerinizde öne çıkma arzusu olabilir. Ancak kariyerinizde ne ile tanındığınızı veya ne olarak bilindiğinizi saptamak zordur. İdeal olarak, benzersiz olmak istersiniz. Bununla birlikte, benzersiz olmak, göze çarpmak için daha alışılmadık bir şey denemek için konfor alanınızdan çıkarak risk almak anlamına gelir. Ay burcunuzda hem Uranüs hem de kuzey ay düğümü ile kare açı yaptığı için başlangıçta bununla mücadele edebilirsiniz. Bir inanç sıçraması yaparak bu mücadeleyi aşın!


15 Temmuz 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Derin bir nefes al, Boğa. Dünün korkunç enerjisi bugün temizlenmeye başlamalı. Şans eseri, kafanız karışmış ve belirsiz hissetseniz bile, zihnin ve iletişimin gezegeni olan zihinsel Merkür, bugün ve yarın güneşe çok yakın büyümeye başlayacaktır. Bu size inanılmaz zihinsel atılımlar yapma ve sizin için önemli olan konular hakkında tek başınıza konuşma fırsatı verecektir. Bekarsanız, bu enerjiyi gözünüzün üzerinde olduğu birine ilgi çekici ve tatlı bir mesaj göndermek için kullanın. Sizinle hiç bitmeyen bir sohbete başlayabilirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.