Boğa Burç Yorumları 14 Temmuz 2022

Boğa burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 14 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 14 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

14 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

En az bir iyi arkadaşınızla sorunlarınızı keşfetmenin bir yolunu bulun – bir şeyleri konuşmak en iyi çözüm olabilir. Yine de kesin bir şeye güvenmeyin. Bunun yerine kalbinin sesini dinle.


14 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni başlangıçlar önemlidir, ancak eski bağlantılar için takdirinizi kaybetmeyin.


14 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün Ay Kova burcuna ve onuncu güneş evinize girerken kariyer odaklı olacaksınız. Profesyonel yolunuz için beyin fırtınası yapmak için bu kozmik iklimin enerjisini kullanın, oraya ulaşmak için hedef ve stratejilerin ana hatlarını belirleyin. Küçük ayrıntılara aşırı takılmamaya çalışın, yoksa bu öğleden sonra Luna tutkulu Mars’la karşı karşıya geldiğinde yeteneklerinizden şüphe etmeye başlayabilirsiniz. Neyse ki, öğleden sonra ayın uğurlu Jüpiter’i öptüğü ve sizi bolca iyimserlik ve biraz da iyi şansla kutsadığı zaman, iç huzurunuzu geri kazanma fırsatınız olacak.


14 Temmuz 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün var olan değersiz kozmik enerjiyi kimse sevmeyecek, özellikle de sen, Boğa. Bunun nedeni, koruyucu meleğinizin yanı sıra aşk ve güzellik gezegeni olan Venüs’ün, şu anda güneş arkadaşlıkları, eski sevgililer ve çevrimiçi flörtten oluşan on birinci evinizde bulunan Neptün’den gönderilen bir tsunaminin altında boğulacak olmasıdır. Özellikle para söz konusuysa, aşk veya bir arkadaşla ilgili gizli veya kötü bir haber ortaya çıkabilir. Biri sizi yoldan çıkarmak ya da hayatınızda inşa ettiğiniz şeyi kurcalamak için dışarıda olabilir. Şimdi hızlı kararlar vermemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.