Balık Burç Yorumları 8 Temmuz 2022

Balık burcunun 8 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 8 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 8 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 8 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 8 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 8 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Temmuz 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Henüz tam olarak bilgilendirilmedin – henüz. Tek yapman gereken bir süreliğine gözlerini açık tutmak ve gerçekte neler olduğunu görmelisin. Sevebilir veya nefret edebilirsiniz, ancak bilmelisiniz.


8 Temmuz 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bunu bilecek kadar akıllısın – bir şey gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa, muhtemelen öyledir.


8 Temmuz 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, şifalı asteroit Chiron, Yengeç güneşine sert bir kare oluştururken, bugün biraz perakende terapisine kendinizi kaptırabilirsiniz. Kredi kartınızı çekme dürtüsü özellikle yakın zamanda bir ego zedelenmesi yaşadıysanız gerçek olacaktır, ancak mutluluğa giden yolda alışveriş yapamayacağınızı hatırlamaya çalışın. Neyse ki, Ay’ın Akrep’teki yolculuğu size bir huzur duygusu getirebilir, ancak ruhsal uygulamalarınız ve meditasyonunuz için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Bu öğleden sonra Luna geveze Merkür’e öpücük üflerken perdenin ötesinden gelen mesajlar için gözlerinizi dört açın.


8 Temmuz 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Balık, senin işin önemli! Herhangi bir işte biraz eğlenmek için yaratıcılık şarttır, bu nedenle Yengeç burcundaki güneş Koç burcundaki Chiron ile kare açı yaptığında bu konuda üzülmeyin. Meydan gergin ve acı verici, belki de güvensizliğin yarasını dürtüyor. Tutku projeleriniz, fikirleriniz, yönünüz ve vizyonunuz hakkında normalden daha hassas hissedebilirsiniz. Sonuç olarak, bu, bu tür yönlerin değeri konusunda son derece savunmacı hissetmenize neden olabilir. Ancak, savunma oynamadan işinizin değeri konusunda kendinize güvence verme fırsatınız var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.