Balık Burç Yorumları 7 Temmuz 2022

Balık burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 7 Temmuz 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Temmuz 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Dünyada bir ipucu olan tek kişinin siz olduğunuza dair artan duygunuz sayesinde bugün biraz otoriter davranabilirsiniz. Onunla git – en kötü ihtimalle kendin hakkında bir şeyler öğreneceksin.


7 Temmuz 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyi haber seni heyecanlandırdı ama hevesinin seni yenmesine izin verme!


7 Temmuz 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bu sabah iç gözlem ve meditasyon için bir dakikanızı ayırın, Terazi ayı Satürn ile bağlantı kurarken. Bu kozmik iklim, kişisel gücünüze dokunurken içeri girmenizi isteyecek ve günü güvenle ve güçle geçirmenizi sağlayacak. Ne yazık ki, sosyal çevrenizdeki sorunlar bu akşam devreye girebilir ve kendinizi ciddi bir dramın ortasında bulabilirsiniz. Arabulucu rolü oynamanız gerekse de, kendinizi başkalarının sorunlarına aşırı derecede dahil etmekten kaçının. Gün sona erdiğinde ve Luna Akrep’e girdiğinde bir değişim tezahür edecek ve ruhsal benliğinizle yeniden bağlantı kurmanıza yardımcı olacak.


7 Temmuz 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk söz konusu olduğunda zihninizde bir çılgınlık hissetmeye hazır olun, Balık. Zihinsel Merkür yüzgeçlerini takıp gerçek aşk, romantizm ve flörtten oluşan güneş beşinci evinizin sörfüne dalmaya karar verdiğinde, başka hiçbir şey düşünemeyeceksiniz! Bu eğilim 19 Temmuz 2022’ye kadar sürer, bu yüzden alışın. Şu anda, belki de flört uygulamalarında veya sosyal medyada bile aktif olarak mesajlaşıyor, sohbet ediyor ve romantik seçeneklerle ilgileniyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, kalbinizde kükreyen alevler hakkında en iyi dostlarınızla bir fırtınayı kolayca dedikodu yapabilirsiniz. Tutkunun tadını çıkar. Biraz eğlenmeyi hak ediyorsun.


7 Temmuz 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün mali durumunuza nasıl tepki vereceksiniz, Balık? Bugün Terazi burcundaki Ay, Koç burcundaki Kayron ile karşı karşıya geldiğinden, kendinizi kıtlık modu zihniyetindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Beklenmeyen giderlerle ve hatta borçlarla uğraşmak gibi bazı gerçek parasal sorunlar olabilir. Yeterince sahip olmadığınızı hissedebileceğiniz veya finansal olarak güvende hissetmekten endişe duyabileceğiniz eksik bir zihniyet üzerinde de çalışıyor olabilirsiniz. Zor olsa da, bu muhalefeti, sahip olduklarınıza odaklanarak iyileşme zamanı olarak görmelisiniz. Şükran, transitin duygusal yükünü hafifletmeye yardımcı olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.