Balık Burç Yorumları 11 Temmuz 2022

Balık burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Temmuz 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gönüllü ruhunuz şu anda tamamen meşgul ve insanların aşk ve ilişkiler alanında sizden yardım aradıklarını görebilirsiniz. Ciddi bir karma biriktirmek için iyi bir zaman!


11 Temmuz 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Genelde anlaşamadığınız birinin söyleyecek bir şeyi var. Onları duyun.


11 Temmuz 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer yolunuzla uyumlu olduğunuzu düşünüyor musunuz, Balık? Yay burcundaki ay sırasında profesyonel bir başarı veya vurgu için spot ışığında olabilirsiniz. Tanınmak heyecan verici olsa da, Ay burcunuzda geri giden Neptün ile kare açı yaptığı için bu ilgi odağıyla o kadar da bağlantılı olmadığınızı fark edebilirsiniz. Neyle tanındığınız konusunda emin değilseniz, imposter sendromu övgüden zevk almanızı engelleyebilir. Nasıl hissettiğinize rağmen, meslektaşlarınızdan bir başarı hakkında herhangi bir övgü veya tezahürattan zevk almalısınız.


11 Temmuz 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Yay burcunun Chiron ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, bugün neye değer verdiğinize dair keskin bir hisle uyanmalısınız, küçük Balık. Bu enerjinin momentumunu, daha yüksek ücretleri zorlamak veya bağımsız olarak çalışıyorsanız oranlarınızı yükseltmek için kullanın. Bu öğleden sonra Luna, Venüs ile karşı karşıya geldiğinde duygularınız sizi bir gezintiye çıkarabilir. Bununla birlikte, merkeze ve yere adım atmak, kendinizi şimdiki zamana geri getirme fırsatı verecektir. Luna ve Satürn akşam boyunca hizaya gelip sizden duygularınıza dürüst ama pragmatik bir bakış atmanızı isterken, sakin bir meditasyon ve iç gözlem için bir dakikanızı ayırın.


11 Temmuz 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, heyecan verici bir haftaya hazır olun. Dolunay, arkadaşlıklar, topluluklar ve çevrimiçi buluşmadan oluşan güneş enerjisi on birinci evinizden havai fişekleri yakacak. Bu muhtemelen bugünden itibaren size bir aktivite telaşı getirecektir. Bekar veya bağlı olsanız da, arkadaşlarınızla bazı önemli sosyalleşmeler planlayın. Eğer birleşirseniz, sevgilinizi arkadaşlarınızın yanına getirdiğinizden emin olun, hatta çifte randevu planlayın! Bekarlar, kalplerinin alevlerini körükleyebilecek seksi yeni talipleri sıraya koymalıdır. Hatta ekibiniz aracılığıyla biriyle tanışabilirsiniz! Çevrimiçi flört ediyorsanız, profilinizi güncelleyin. İnsanlar izliyor!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.