Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Ağustos 2022

Balık burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Balık burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Lovestruck Venüs bu ayın başlarında akraba su burcu Yengeç ile ortak oluyor, bu nedenle 7 Ağustos’ta rüya gibi burcunuzda aşk tanrıçası ile ev gezegeniniz Neptün arasındaki üçgeni çevreleyen rahat bir enerji var. ama saatlerce hayal kurmanın yanlış bir tarafı yok (özellikle aşk hayatınız o kadar da harika değilse).

On birincisinde, Mars-Neptün altmışlığı, aşk hayatınızın geliştiği daha az güçlü ve daha şehvetli bir ortam yaratır. Manevi dünya fiziksel olanla buluştuğunda, tek Balık ruh eşinizi bulmak için güçlü sezgilerinizi kullanabilir. Zaten biriyle birlikteyseniz, derin ruhsal deneyimler sizi daha da yakınlaştırabilir – ve evet, seks önemlidir!

Son zamanlarda aşk hayatınızdaki tüm dramalardan bıktıysanız, 21 Ağustos’ta Merkür-Neptün karşıtlığı sırasında tüm hayal kırıklıklarınız doruğa çıkacak. Bu, gerçeği tamamen görmezden geldiğiniz değil, onay duyduğunuz için. Mevcut bir partneriniz ya da aşık olduğunuz kişi hakkındaki şüpheleriniz sizi gerçekten sınırların dışına itebilir. Dürüst olmak gerekirse, her şeyi unutup devam etmeye hazırsın.

Yeni ayın yenilenen enerjisini, kendinize daha iyi bakmak için yirmi yedinci gün sağlık bilincine sahip Başak burcunda güneşe katılırken kullanın ve tam da bunu yapın. Bu ay enerjisi, sağlıklı bir rutine girmek ve sizi uzmanlığınızdan uzaklaştıran ilişkiler de dahil olmak üzere sağlıksız alışkanlıkları geride bırakmak için mükemmeldir.


Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ağustos, kariyerinizin yönü ile ilgili çok fazla kafa karışıklığı getirebilir. Önümüzdeki aylarda gerçekleşecek ve profesyonel yaşamınızı yıllarca genişletebilecek bazı kader olayları var.

11 Ağustos, dolunay Kader Düğümleri ile kareye girdiğinde içsel olarak sallanan dramayı ortaya çıkarıyor. Profesyonel alanınızda farklı bir yol almaya karar verebilirsiniz. İş hayatınıza gelen acımasız enerjinin teması bu olabilir. Bunu enerjik uyandırma çağrınız olarak kabul edin. İşin aslı, kariyerinizde bir süredir kendinizi çok iyi hissetmemiş olabilirsiniz. Şimdi içinde demlenen tüm enerji bir başa geliyor.

21. Ay’da Başak burcundaki Merkür, burcunuzda geri giden Neptün ile karşı karşıya geldiğinde, mevcut yolunuzda kaybolmuş hissedebilirsiniz. Yeni rolünüzü bulmak kafa karıştırıcı olabilir, ancak hafta sonu Başak burcundaki yeni ay sırasında düşünmeye değer.


Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde yaz sıcağı kalbinizi eritirken ve yaz aşkını bulmanıza yardımcı olurken romantizme hazır olun. Birinden hoşlanıyorsanız, mevsimler (ve kalpler) değiştiği için şimdi ona çıkma teklif edin.

Kalıcı aşklarınız veya eski sevgilileriniz varsa, on birincisinde Venüs Aslan’a girdiğinde ve dolunay Kova’da olduğunda onlardan kurtulun. Hala mesajlarını okuyorsanız, eski bir alevden devam edemezsiniz. Yeni aşka yer açmaları için onları engelleyin, Balık.

Bunu yapmadan önce, 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdiğinde biraz öz bakım yaptığınızdan emin olun. Geçmişteki kalp kırıklığından hala acı çekiyorsanız, aşkı bulmak zor. Tavsiye için güvenilir bir aile üyesine danışın.

Ağustos, yirmi saniyede Güneş Başak’a girdiğinde romantik bir notla sona erer ve sonunda mükemmel eşiniz gibi hisseden biriyle bir araya gelirken bir aşk zamanı yapar.

Merkür 25 Ağustos’ta Terazi’ye girdiğinde, tüm iletişimi samimi hale getirerek sevgilinizle hızlı bir şekilde bağ kurabilirsiniz. En iyi randevu geceniz, hafta sonu Başak’taki yeni ay sırasında güzel bir ilişkinin başlangıcını yaratır.


Balık Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Hayattan keyif almak

Balık, yaşam tarzı sektörünüze verilen önem, organize olmanız ve işlerinizi düzene sokmanız için bir fırsat getiriyor. Aslan burcundaki güneş ve bu bölge, yaratıcı yeteneğinizi ve yeteneklerinizi kullanmaya istekli olduğunuzda en parlak şekilde parlayabileceğinizi gösterir. Hangi işi yaparsanız yapın, devam eden planlarınız ve projeleriniz ne olursa olsun, doğal yeteneklerinizden yararlanmak, kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olacaktır.

Kendi işinizi yürütüyorsanız veya devam eden bir yan koşuşturmanız varsa, Boğa’daki dinamik Mars ve konuşma ve düşünce sektörünüz, kendinizi tanıtmak için iyi bir zaman. Hedeflerinizi ve ilgi alanlarınızı paylaşan başkalarıyla etkileşim kurmak için birçok fırsatınız olacak ve bu çok faydalı olabilir.

Ayrıca 11 Ağustos’ta ruhsal bölgenizde meydana gelen dolunay ile çok yansıtıcı bir aşamadan geçebilirsiniz. Kendinizi nasıl geri tuttuğunuzun ve yeteneklerinizi nasıl sınırladığınızın farkına varabilirsiniz. Ve bu, tüm potansiyelinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek bir terapist veya yaşam koçuyla temasa geçmeniz için size ilham verebilir. Bu, önünüzdeki yolu temizleyebilir ve güçten güçlenmeye gittiğinizi görebilir.

Yirmisinde, dinamik Mars, İkizler’e ve ev ve aile sektörünüze taşınıyor. Yıl içinde gerilemeye başlar, bu nedenle yaklaşık sekiz ay boyunca bu burçta kalacaktır. Mars, önümüzdeki aylarda yerel bölgenizden güç alırken birçok değişiklik ve karar olabilir. Belki taşınmaya, gayrimenkul satın almaya veya satmaya ya da ailenizi genişletmeye hazır olacaksınız.

22 Ağustos’ta güneş Başak burcuna geçerken her türden ilişki de odakta olacak. Önümüzdeki dört hafta, bir hedef veya plan gerçekleştirmek için başkalarıyla ekip kurmak, önemli bir bağdaki zorlukları yumuşatmak ve romantizm şansınızı artırmak için mükemmel. .

Son olarak, beş gün sonra aynı sektördeki yeni ay ile bir sonraki seviyeye bir ilişki almak için harika bir fırsat var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.