Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Ağustos 2022

Aslan burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Sıcak, çekici kişiliğiniz güneş kadar karşı konulmaz, sıcak gezegen rehberiniz bu ayın başlarında karizmatik burcunuzda seyahat ediyor. Durumunuz ne olursa olsun, yalnızca bu dramatik, tutkulu kozmik eşleşme sırasında daha iyi hale gelir!

Romantik Venüs, 11 Ağustos’ta dikkat arayan burcunuzda partiye katılarak, aşık olduğunuzda cesur hareketler yapmanızı istiyor. Arzularınız da artık sessiz değil, ancak reddedilmek egonuza gerçek bir darbe olabilir. İlk hareketi yapmaktan korkmuyorsun ama takip edilmeyi tercih ediyorsun.

14’ünde, güneş hırslı Satürn’e karşı çıkıyor, yolunuza engeller koyuyor ve çabalarınızdan şüphe duymanıza neden oluyor. Bu kadar uğraşıyorsan ve hiçbir şey olmuyorsa, pes mi etmelisin? Bugün Evrenin önündeki engelleri çok kişisel algılamamaya çalış Leo. Yapacağınıza inanıyorsanız, bunların üstesinden gelmek için gerekenlere sahipsiniz.

28 Ağustos’taki Venüs-Satürn karşıtlığı sırasında mevcut veya potansiyel bir sevgili tarafından çok takdir edilmeyebilirsiniz, bu da sizi geri çekmenize ve gerçek duygularınızı paylaşmaktan çekinmenize neden olabilir. Yine de hayal kırıklığınız başka şekillerde ortaya çıkıyor, bu da size gösterdikleri ilgi eksikliğinden memnun olmadığınızı açıkça ortaya koyacak. Şimdi bu onların sorunu, senin değil.


Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Ağustos, Mars ve Uranüs, 1 Ağustos’ta Kuzey Düğüm Düğümü ile bağlantı kurduğunda gergin bir notla başlar. Bu enerjiler, iş ortaklıklarınızda gerginliğe neden olabilir. Ayrıca patronunuz ve iş arkadaşlarınız tarafından takdir edilmediğinizi hissetmenize de neden olabilirler.

On birincideki Kova dolunayı da kariyeriniz için pek iyi değil. Bu, profesyonel değişim hakkında çok fazla konuşma getiriyor. Şu anda kariyerinizde yeni bir yol izlemek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda, herhangi biri egonuza zarar verebilecek beklenmedik işsizlik, iş vardiyaları ve profesyonel değişikliklere dikkat etme zamanıdır.

İyi haber şu ki, 27 Ağustos’taki Başak yeni ayı, sizin için şaşırtıcı fırsatlara yol açabilecek güçlü bir yeni başlangıcı işaret ediyor, ancak yalnızca onlara açıksanız. Muazzam bir değişim ve büyüme zamanı. Ancak, tüm bunlar, siz bu yoğun enerjilerde gezinirken içsel olarak gelişen stres ve çatışma tarafından gölgede bırakılabilir. Yeni ay, bu içsel titreşimleri dağıtmaya yardımcı olarak, içinizdeki olumsuzlukları bırakmanıza ve yeni bir başlangıç ​​yapmanıza olanak tanır.


Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bir aylık flörtleşmenin ardından, 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde aşk bağlantılarınızı ciddiye almanın zamanı geldi.

En iyi randevu geceniz, Venüs’ün burcunuza girdiği ve on birinci Kova burcunda dolunay olduğu zamandır. İster bir ilişkide bir sonraki aşamaya geçiyor olun, ister yeni biriyle tanışıyor olun, bu yeni bir başlangıç ​​ve seksi görünmek için harika bir zamandır. Cesur olmak size şans getirebilir.

Özellikle, 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdiğinde, sosyal ağınızı kullanarak tarih bulmak için birçok fırsatınız olacağından. İster flört uygulamalarında geziniyor, ister arkadaşlarınızla takılırsanız veya bir tanıdık kuruyor olun, aşk düşündüğünüzden daha yakındır. .

Güneş, yirmi saniyede Başak burcuna geçtiğinde şeytan ayrıntıda gizlidir. Aşık olabilirsin, ama o kişi hakkında gerçekten ne kadar şey biliyorsun? Üç gün sonra Merkür Terazi’ye girdiğinde aynı sayfada olmak için konuşun. Her şey yolunda giderse, hafta sonu Başak yeni ayında anlaşmayı imzalamak için süslü bir randevu gecesi planlayın.


Aslan Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Öncülük etmek

Aslan, 22 Ağustos’a kadar burcunuzdaki güneş sizi kendinize, ihtiyaçlarınıza ve arzularınıza odaklanmaya teşvik ediyor. Bir izlenim bırakmak ve kişiliğinizi ve yeteneklerinizi olağan sınırlarınızın ötesine taşımak için harika bir konumdasınız. Kendinizi ne kadar ortaya koyarsanız, mevcut alanınızda ve ötesinde o kadar çok etki sahibi olursunuz.

Ayrıca on birincide Venüs’ün burcunuza geçmesinden de yararlanacaksınız, bu da başkalarıyla uğraşırken size güven verebilir. Birini etkilemek veya kariyer basamaklarında daha ileri adımlar atmak için kendinize bir makyaj yapmaya hazırsanız, şu anda bunun için gidin.

Aynı gün Kova burcundaki dolunayı da hesaba katmanız gerekecek, bu da ilişkilerle ilgili duyguları yoğunlaştırabilir. Özellikle halının altına süpürüldüyse, bir sorun baş gösterebilir. Ayrıca, sözleşmeye dayalı anlaşmalar, yeminler ve vaatler hakkında gerçekten nasıl hissettiğinizin daha fazla farkında olacaksınız. Birkaçına itirazınız olabilir.

20 Ağustos itibariyle, ateşli Mars, yaklaşık sekiz aylık uzun bir konaklama için İkizler’e güç verdiğinden, sosyal olarak daha aktif olabilirsiniz, bu süre zarfında gerilemeye başlayacak. Bu proaktif aşama, sizi yeni bağlantılar kurmakla ve sizin dalga boyunda olan başkalarıyla bağlantı kurmakla meşgul bulabilir.

Güneş, yirmi saniyeden başlayarak dört haftalık bir konaklama için Başak burcuna geçerken, finans daha da odak noktası haline gelir. Harcamalarınızı planlama ve işlerinizi iyileştirmenin yollarını bulma şansınız olacak, böylece kontrol tamamen sizdeymiş gibi hissedeceksiniz.

Messenger Mercury, 25 Ağustos’ta Terazi’ye geçiyor ve önümüzdeki haftaları tartışmalar ve müzakereler için mükemmel bir zaman haline getiriyor.

Son olarak, yirmi yedinci gündeki Başak yeni ayı, yeni bir işe başlamaya veya yeni bir işe başlamaya hazırsanız ek bir ivme getiriyor. İyi bir araştırmayla, yakında çalışmaya başlayacaksınız. Bazı maliyet düşürücü önlemler almaya ve yeni finansal alışkanlıklar edinmeye hevesliyseniz, şimdi başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.