Akrep Haftalık Burç Yorumları (18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası)

Akrep burcunun 18 Temmuz – 24 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Temmuz – 24 Temmuz haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Temmuz – 24 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Temmuz – 24 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Temmuz – 24 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı günleri ruh halinizin bir sırrı yok. Arkadaşlarınızla iletişim halindesiniz, yakın zamanda heyecan verici bir sırra sahip oldunuz ve yakın geleceğe bakmak ve bunun için plan yapmak için yeterli zamanınız var. Bu kadar iyi, bu kadar yerleşik ve huzurlu hissetmenize şaşmamalı. Çarşamba ve Perşembe, iyi, yerleşik ve barış içinde pek değil. Duygusal olarak, temelde bir tsunamide saldasınız. Haftanın ortası bazen böyledir. Cumadan pazara, yine sakin sulardasınız ve sevimli biri size doğru kürek çekiyor. Evet, kesinlikle sana doğru geliyorlar.


Akrep Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Astro tahminde küçük bir türbülans olduğundan, kişisel bakım ve sağlık bu hafta hızlı aramanızda olmalı. Güneş Yengeç burcundayken, evren size duygusal değil mantıklı düşünmeyi öğretiyor. Bir adım geri atın ve olaylara farklı bir açıdan bakın. Sakin ve soğukkanlı olduğunuzda, iğnenizin yüzeye çıkmasına izin vermekten daha iyi yol alacaksınız.

Bununla birlikte, hızlı bir şekilde zengin olma planlarına veya acımasız kararlılığa dahil olmamaya dikkat edin, çünkü bunun bir bedeli olabilir. Bir profesyonelden daha fazla içgörü ve bakış açısı kazanmak için bir kariyer koçuyla bir seansa yatırım yapın veya kendinize bir tarot okuması yapın. Kartlarınızı doğru oynarsanız şu anda servetinizi artırmak mümkün.

İzin verirseniz, ilişkileriniz kayalık hissedebilir. Büyümek için birbirinize meydan okumanın yollarını düşünün, ancak güç mücadelelerini evde bırakın. Birlikte bir derse katılın veya masa oyunları oynayın. Can sıkıntısının, aksi halde iyi olan hislerinizi lekelemesi gerekmez.


Akrep Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta fikirler sizi dönüştürebilir.

Hafta, 17 Temmuz Pazar günü, Yengeç burcundaki güneşin ve seyahat evinizin Balık burcundaki Neptün’ü ve keyif evinizin üçgenini oluşturduğunda başlar. Akrep, tatilde olabilir, yeni yerler görebilir ve yeni insanlarla konuşabilirsiniz. Ya da belki de çocuklarınızdan birini yeni kolejine götürmek için ülke çapında bir seyahate çıkmak için bavulunuzu hazırlıyorsunuz. Bugün sadece birkaç saatiniz olsa bile, yeni bir yere gidin. Başka bir yerde olmanın sevincini kucaklayın.

18 Temmuz Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton’a ve iletişim evinize karşı çıkıyor. Akrep, bu çoğu insan için zor bir yön, ama hemen içinden esintilerle geçebilirsin. Hayatınızı değiştirecek harika fikirleriniz olabilir. Diğer insanların bu fikirleri anlayamayacağı ve planlarınızı desteklemeyebilecekleri doğrudur, ancak biraz özerkliğe aldırmazsınız. Bu güçle, bunu kendi başınıza yapabilirsiniz.


Akrep Burcu 18 Temmuz – 24 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel ilgi odağında nasıl parlayacaksın Akrep?

İlk olarak, 19 Temmuz Salı günü Chiron istasyonları Koç burcunda geri giderken günlük iş hayatınızdaki sorunları çözmeniz gerekebilir. Gezinmek için daha öfkeli bir geçiş olsa da, işinizin yönlerinin nasıl zarar görebileceğini daha iyi anlamak için bu gerileme dönemini kullanabilirsiniz. Çok fazla görünmeyebilir, ancak sizi neyin harekete geçirdiğini anlamak, işinizde ilerlerken önemli olabilir. Koç burcundaki son dördün ay ertesi gün gerçekleştiğinden, bu ay tutulmasını, sizi potansiyelinizden alıkoyan acil sorunları ve tetikleyicileri agresif bir şekilde bırakmak için kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra, hafta boyunca Merkür ve güneş Aslan’a girerken yeni keşfedilen tanımanın tadını çıkarabilirsiniz. Aslan mevsimi sıcak ve davetkardır, kariyer yolunuzda başardıklarınızla gurur duyarken kendinize güvenmenizi teşvik eder. Leo sezonunda profesyonel itibarınız yeni bir eğlenceli bravado yeteneğine sahip olabilir. Şubeleşmek istiyorsanız, konfor bölgenizden çıkmanıza bile yardımcı olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.