Akrep Haftalık Burç Yorumları (11 Temmuz – 17 Temmuz Haftası)

Akrep burcunun 11 Temmuz – 17 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 11 Temmuz – 17 Temmuz haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Temmuz – 17 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Temmuz – 17 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 11 Temmuz – 17 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 11 Temmuz – 17 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 11 Temmuz – 17 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü sessiz kalın ve diğer insanların tüm riskleri almasına izin verin. Yakında oyuna geri döneceksin, ama şimdilik sadece izlemen gerekiyor. Beyin gücünüz Salı günü ateşlenecek ve istediğiniz her şeyi (veya herhangi birini) yakalamanıza yardımcı olacak küçük bir güç artışı yaşayacaksınız. Özellikle başa çıkmanız gereken altta yatan güç sorunları varsa, iş hafta sonlarında sizin için garipleşebilir. Hafta sonunuzu arkadaşlarınızla planlayın ve yapmak istediğiniz her şeyi yapabileceksiniz.


Akrep Burcu 11 Temmuz – 17 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Konuş, Akrep! Bu haftaki enerji, tüm göğsünüzle söylemenizi istiyor. Bunu bir plan yapmazsanız, muhtemelen kelime kusmuğundan muzdarip olursunuz. Bir şeyi yeterince analiz ettiğinizde, açık sözlü olmaya yabancı değilsiniz. Ancak sevdiğiniz ve birlikte büyümek istediğiniz bu insanlarsa, konuşmaya nasıl başladığınızı biraz hafife almak daha iyi bir fikir olabilir.

Daha fazlasını istiyorsanız, sorun ve partnerinizin de duyulduğunu hissetmesi için açık diyaloga girdiğinizden emin olun. Kişisel gelişiminizi teşvik ederek gerçekten duymanız gereken bilgileri alabilirsiniz.

Alternatif olarak, bekarlar bazı kişisel sihir büyüsü yapmaktan yararlanabilirler. Bu, hissettiğiniz sinek seviyesine uygun yeni kıyafetler veya yeni bir saç kesimi ile tarzınızı değiştirmek için iyi bir zaman. Bu, dışarı çıkıp görünmek ve olduğunuz yıldız için beni takdir etmek için adımınıza fazladan bir moral ekler – eğer biraz sıkışmış ve sade hissediyorsanız mükemmel. Yepyeni bir gün!


Akrep Burcu 11 Temmuz – 17 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Taahhütleriniz bu çalışma haftası boyunca nereye gidebilir, Akrep?

Haftanın başlarında, Yengeç burcundaki güneş Uranüs’te ve kuzey ay düğümü Boğa burcunda altmışlık açıyla açı yaptığında, profesyonel düzenlemeleriniz ve iş ilişkileriniz için ani bir yeniden yönlendirme hissedebilirsiniz. Uranüs sizi yolunuzdan atabileceğinden biraz kaotik olsa da, bu hız değişikliğini yolda daha büyük bir şeye yol açabileceğinden memnuniyetle karşılamaya çalışmalısınız. Bunun bir kısmı, 13 Temmuz Çarşamba günü Oğlak burcundaki dolunay sırasında eski konuşmaları veya kişilerarası çalışma ilişkilerini kapatmayı içerebilir. Bir kapıyı kapatarak, profesyonel gelişiminizi ilerletebilecek daha iyi etkileşim olanaklarıyla başka bir kapıyı açabilirsiniz. Yengeç burcundaki Merkür Uranüs’e, ardından kuzey ay düğümüne altlık açı yaptığı ve nihayet Yengeç burcundaki güneşle kavuşum yaptığı sırada, haftanın geri kalanında yeni görüşler veya konuşmalar beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. İlk iki altmışlık, siz kariyeriniz için yeni yollar ya da yollar keşfederken kaderinizdeki bir bakış açısı değişikliğine atıfta bulunur. İşle ilgili kapsayıcı bir inanç sistemi de değişebilir – ve daha iyisi için! 16 Temmuz Cumartesi günü kavuşum, kariyerinizde atacağınız sonraki adımları aydınlatacak.


Akrep Burcu 11 Temmuz – 17 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yeni bilgiler keşfediyorsunuz.

Hafta 10 Temmuz Pazar günü Yengeç burcundaki güneş ve inanç ve bilgelik evinizin Boğa burcundaki Uranüs ve ortaklıklar eviniz ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Akrep, harika bir öğretmen bulabilirsin. Keman, Budizm’in sırları veya Fransızca dilbilgisi öğrenmek istiyorsanız, rehberinizi bulmak için bu iyi bir gün.

13 Temmuz Çarşamba günü Venüs İkizler’de ve yatırım eviniz Satürn Kova’da ve temeller eviniz ile üçgen açı yapıyor. Aynı zamanda Oğlak burcundaki dolunaydır. Bugün çeşitli holdinglerinize bakıyor olabilirsiniz. 401(k)’nizi inceliyor ve IRA hesaplarınızı kontrol ediyor olabilirsiniz. Akrep, kripto para birimlerinizi sayabilir veya evler inşa eden, suyu arıtan veya başka çevre dostu işleri olan bir şirket için halka arza yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Yıllık gelir ve ETF arasındaki farkı öğrenmek için iyi bir gün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.