Akrep Haftalık Burç Yorumları (1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası)

Akrep burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi — aslında, şaşırtıcı bir şekilde — yarı kötü olmayacak. Bu hoş bir sürpriz değil mi? İşin zirvesinde ve normalde çılgınca olan proje dizinizde kalacak ve hatta arkadaşlarınızla takılmak için zaman bile bulacaksınız. Kendinizi uzun bir öğle yemeği ve öğlen sohbeti ile şımartın. (Muhteşem bir iş yeri sırrını bile öğrenebilirsiniz!) Hafta geçtikçe, insan manyetizmanızın yükselmesini bekleyin. Diğerleri kendilerini çaresizce size çekici bulacaklardır – ve bu hem arkadaşlık çekiciliği hem de eski moda cazibe çekiciliği anlamına gelir. Hafta sonu, duygusal bir risk almaya istekli olmanız koşuluyla, yeniden düşünmek ve yeniden doğmak için büyük bir fırsat vaat ediyor. İçgüdülerine güven.


Akrep Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ruhsal bağlantıyı yöneten haritanızın sektörünü aktive eden bir barış duygusu üzerinize inecek. Bu titreşimler, büyük bir iyileşme ve rahatlama duygusu getirerek, son altı ay içinde meydana gelmiş olabilecek herhangi bir romantik hayal kırıklığından kurtulmanızı sağlar. Son zamanlarda ilhamsız hissediyorsanız, ay burcunuzla tatlı bağlantılar paylaştığında yaratıcı meyve sularınız akmaya başlayacak. Bu gün duygularınızı işlemek için sanatsal bir çıkış kullanın ve gizemli bir hayranın dikkatini çekebileceğinden çalışmanızı sergilemekten korkmayın.

Başkalarının söylediklerinin veya düşündüklerinin kafanıza girmesine izin vermemeye çalışın. Etrafınızdakilerin meşgul olabileceği kötü niyetli dedikodulara katılmanıza hizmet etmeyecek ve dahil olmak nihayetinde egonuzun darbe almasına neden olabilir. Romantizm peşinde koşmak veya sosyalleşmek yerine, akşamı evde kendi ihtiyaçlarınızla ilgilenerek geçirin; Ertesi gün sosyal olarak etkileşim kurmak için daha donanımlı hissedeceksiniz.


Akrep Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyer yoluna kendini ada, Akrep!

31 Temmuz Pazar günü, Aslan’daki Merkür’ün Kova’daki geri giden Satürn’e karşı olduğu zaman, iş-yaşam dengenizin yapısını yeniden gözden geçirme fırsatı var. Olumlu bir strateji uygulamak, birini diğeri için feda etmeden hem kariyerinize hem de evinize odaklanmanıza yardımcı olabilir. Ancak, özellikle Kuzey Düğüm aynı zamanda Uranüs ile Boğa burcunda kavuşum yaptığından, bunun işe yaraması için uzlaşmaya açık olmanız gerekebilir. Mars, ertesi gün kavuşumda birleşecek ve bu, Uranüs’ün benzersiz profesyonel taahhütler arzusunu harekete geçireceğini düşündürecek. Başarmak istediğiniz bir şey varsa, yenilikçi çalışma ilişkileri ve benzersiz düzenlemeler yaratma konusunda daha iddialı olmanız gerekebilir. Hatta birleşme sırasında profesyonel hırsınızı sürdürmenize yardımcı olabilecek beklenmedik biriyle bağlantı kurabilirsiniz! Ne olursa olsun, bunun profesyonel kaderinizin ve kaderinizin bir parçası olduğunu bilin. Haftanın sonunda, 4 Ağustos Perşembe günü Merkür Başak burcuna geçtiğinde bir sonraki hamlenizi stratejinizi oluşturmalısınız. Domicile Mercury, hayallerinizin peşinden koşarken ve yeni profesyonellerle ağ kurarken organize olmanıza yardımcı olabilir. Fikirlerinizi bağlantılarınıza yönlendirmek için Merkür’ü kullanabilirsiniz!


Akrep Burcu 1 Ağustos – 7 Ağustos Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta iç sırlar açığa çıkıyor.

Hafta, 31 Temmuz Pazar günü Aslan burcundaki güneşin ve kariyer evinizin Jüpiter’i Koç burcunda ve rutinler evinizin üçgen açı yaptığında başlar. Aynı gün, öngörülemeyen Uranüs, Boğa burcundaki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapıyor. Akrep, işinizden tamamen sıkılmış olabilirsiniz. Sabit maaşı ve iyi yan avantajlarıyla kağıt üzerinde iyi görünse de, başka bir şey aramaya başlamanın zamanı geldi. Bu, bir yan işe başlamak veya tüketen bir hobi anlamına gelse bile, bir değişikliğe ihtiyacınız var.

1 Ağustos Pazartesi günü Boğa burcundaki Mars, ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapıyor. Rutine isyan ederken, normal arkadaşlarınızdan çok farklı biriyle bağlantı kurabilirsiniz. Bu kişi, normlara meydan okuyan ve yeni yollar açan doğal bir kural kırıcı olabilir. Belki bu kişiyi sosyal medyada takip ediyorsun ya da aslında yüz yüze bir bağlantı kuruyorsun. Akrep, onların etkisi şu anda ihtiyacın olan şey.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.