Akrep Burç Yorumları 18 Temmuz 2022

Akrep burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendinize saklamamaya çalışın – arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle ilgilenmeniz gerekiyor ve sorunu görmezden gelmek sadece durumu daha da kötüleştiriyor. İyi haber şu ki, bir kez başladığınızda, her şey oldukça kolay geliyor.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Açgözlülük sadece parayla ilgili değildir – insanlar zaman konusunda açgözlüdür ve bu aynı derecede kötüdür.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay ateşli Koç burcuna ve güneş altıncı evinize girerken, enerji seviyeleriniz ve kişisel dayanıklılığınız bugün bir destekten faydalanacak, tatlı akrep. Bu kozmik iklim aynı zamanda ofisteki verimliliğinizi ve motivasyonunuzu destekleyerek çalışma haftasına güçlü bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olacaktır. Luna, Jüpiter’e yakınlaştığı ve sağlığınıza öncelik vermeniz için gereken kozmik desteği verdiğinde, bu gecenin ilerleyen saatlerinde sağlık hedefleriniz konusunda iyimser hissedeceksiniz. Bu titreşimler ayrıca sizi cömert ve yardımsever bir ruh haline sokar ve gerektiğinde ailenize ve arkadaşlarınıza yardım etmeniz için size ilham verir.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş yeri konuşmalarından ne çıkarabilirsin Akrep? Meslektaşlarınızla her zaman aynı fikirde olmayabilirsiniz, ancak Yengeç burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a karşı olduğu için farklılıklarınızdan öğreneceğiniz bir şey var. Muhalefet, iş arkadaşlarınızı ve konuşmaları gerçekte oldukları gibi görmenizi teşvik ettiği için etkileşimlerinizin arkasındaki gerçeği aydınlatır. Bir meslektaşınızın bakış açısına, dünya görüşüne veya inanç sistemine özel olabileceğiniz için perçinleyen bir sır ortaya çıkabilir. Olduğu gibi alın ve bu etkileşimleri daha sonra aklınızda bulundurun.


18 Temmuz 2022 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kavgadan asla geri adım atmazsın Akrep. Aslında, bazen bir çatışma arzu ettiğiniz baharatı sağlayabilir! Bununla birlikte, bugün alevleri beslemenin günü değil, çünkü güneş enerjisi dokuzuncu bilgelik evinizde yörüngede dönen zihinsel Merkür, güneş zekanızın üçüncü evinde dönen Plüton ile şiddetli bir şekilde çarpışacak. Sahip olduğunuz bazı büyük fikirler konusunda yolunuza koyulmuş gibi hissetseniz bile, partneriniz göz göze gelmiyor olabilir. Sırf bunun için tüyleri karıştırmayın. Sevgilin sana içerleyecek ve mesafeli davranmaya başlayacak. Bu sonunda bir zafer olmayacaktı.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.