Akrep Burç Yorumları 15 Temmuz 2022

Akrep burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 15 Temmuz 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 15 Temmuz 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

15 Temmuz 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yaratıcı rezervlerinizi araştırmaktan ve bulduklarınızı göstermekten çekinmeyin. İnsanlar senin tuhaf olduğunu düşünebilir – ama bazıları senin doğru şekilde tuhaf olduğunu düşünecek ve önemli olan da bu.


15 Temmuz 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün biraz yaramaz tarafınız ortaya çıksın – iyi eğlenceler.


15 Temmuz 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, gökyüzünde tezahür eden ve neredeyse herkesi oyundan atan bir dizi dengesiz yön olarak, bugün size hava biraz kapalı gelebilir. Bu enerjinin birden çok yönden geldiğini fark edeceksiniz, duygusal olarak kopuk olmanıza ve sıra dışı olmanıza neden olacak. Kendinizi belirli bir şekilde denemeye, hissetmeye veya düşünmeye zorlamak yerine, sadece birkaç saatliğine de olsa, süzülmek için kendinize izin verin. Neyse ki, bu akşam Luna Venüs’e bir öpücük üflediğinde arındırıcı bir enerji devreye girecek. Bu kozmik iklimi evde kalmak için bir bahane olarak kullanın, böylece yeniden şarj olabilir ve netliğinizi bir kez daha bulabilirsiniz.


15 Temmuz 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Akrep, günümüzün ani dönüşlerini yenilikçi bir zarafetle yönetmeye çalışın. Kova burcundaki ay hem Uranüs hem de Boğa burcundaki kuzey ay düğümü ile kare açı yaptığında sabit gerilime yenik düşmek daha kolay olabilir. Ancak iş hayatınıza değer katmayan taahhütlere ve ortaklıklara inatla bağlı kalırsanız pek bir şey yapamazsınız. Bu zor olsa da, düzenlemelerinizin tesislerini yenilemeyi düşünmelisiniz. Değişim, özellikle yeni, beklenmedik talepleri karşılamanız gerekiyorsa, yutulması zor ama değerli bir hap olabilir.


15 Temmuz 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Daha sakin sörf ve denizlerin ortasında gün doğumuna doğru yüzün, Akrep. Daha önce deneyimlediğimiz daha çalkantılı enerjinin bir kısmından uzaklaştığımıza göre, bugün ve yarın çok daha hoş bir hava getirmeli. Zihnin ve iletişimin komik haberci gezegenimiz olan Mental Mercury, güneş enerjisi dokuzuncu genişleme evinizdeki güçlü güneşle tanışmak için bir yengeç gibi sahil boyunca sürünüyor. Bu, tek başınıza uzun mesafeli seyahat planlamak veya hatta bir yolculuğa çıkmak için muhteşem bir gün olacaktır. Bu iki güç merkezi birleştiğinde, tüm detayları görmeniz ve canlandırıcı bir zaman geçirmeniz kesin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.