Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Ağustos 2022

Akrep burcunun Ağustos ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Ağustos ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Ağustos ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Ağustos ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Ağustos ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Ağustos ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Duygusal ev ortak gezegeniniz Mars, 1 Ağustos’ta mantıksal dünya burcu Boğa’da akıllı Uranüs ile buluşurken, ayınız biraz dengesiz bir başlangıç ​​yapıyor. Kalbinizin sesini dinlemeye çalışıyorsunuz, ancak sizi pratik olmaya yönlendiren pek çok işaret var. Mücadele gerçektir, Akrep.

Yedincisinde, sinir bozucu bir Mars-Satürn karesi, göremediğiniz güçlerin size karşı komplo kurduğunu hissetmenize neden olur ve bu da aşk hayatınızda gerçek bir kaos yaratabilir. Neler olup bittiğini daha iyi anlayana kadar önemli konuşmalara girmekten ve büyük kararlar vermekten kaçının.

11 Ağustos’taki şehvetli Mars-Neptün sekstilinde romantik seçenekler her yerdedir, ancak elde edilmesi zor oynamayı seviyorsunuz. Gizemli caziben insanları sana çekiyor ama evet dediklerin konusunda aşırı seçicisin. Mevcut bir ortak veya sevgili sizi karşı konulmaz buluyor, ancak onlara istediklerini vermeden önce muhtemelen bir süre onlarla dalga geçeceksiniz.

Mars yirminci ayda uçuk İkizler’e geçtiğinde, ki bu size hiç de benzemiyor. Bu dikkat dağınıklığı hali, mevcut partnerinizle veya daha iyi tanımaya çalıştığınız biriyle kesinlikle sorunlara neden olabilir. Ve bu ortaklık yıl sonuna kadar sürdüğü için, bunun aşk hayatınızda tekrar eden bir tema olmasına hazırlıklı olun. Ah.


Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay para ve iş konusunda sizin için çok şey oluyor. 1 Ağustos’ta Kader Düğümleri ile Mars ve Uranüs arasındaki açılar sizi daha fazla para kazanmanın yaratıcı yollarını aramaya teşvik ediyor. Bazen banka hesabınız, finansmanın yaşam boyunca dalgalandığının farkında olsanız bile, bir hız treni gibi görünür. Finansal güvenlik sizin için önemlidir, bu nedenle iş ve eğlence için ne kadar harcadığınızı takip edin. Bir bütçe, paranızı nasıl tahsis ettiğiniz konusunda yolda kalmanıza yardımcı olacaktır.

İş bu ay başka bir karmaşık durum. Yirmi yedinci Başak yeni ayında, yeni bir profesyonel rüyayı üstlenmek için ilham alabilirsiniz. Belki bir terfi alacaksınız veya yeni bir iş alacaksınız ya da bir çalışma ekibine katılmanız istenecek. Herhangi bir fırsatta dikkat edilmesi gereken tek şey sonuçtur.

24 Ağustos’ta Uranüs gerilemesi başladığında arkadaş edinmek ve yakın ilişkiler kurmak istemeyeceksiniz. Etkili bir lider olma yeteneğinizin önüne geçen yeterince kişisel ortaklıklarınız oldu. Bu enerjiyi, iş arkadaşlarınızla ve yönetimle kesin sınırlar belirlemek için kullanın.


Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Hâlâ aşkı arıyorsanız, 3 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçtiğinde arkadaşlarınızın biraz yardımıyla onu bulabilirsiniz. aradığınızı alın.

Çünkü Venüs Aslan’a girdiğinde ve dolunay on birincide Kova’da olduğunda, kendiniz bulmak için çok meşgul olabilirsiniz. Kariyerinize ve ev hayatınıza o kadar odaklanmışsınız ki, aşkı bulmak aklınızdaki son şey olabilir. Arkadaşlarınızın sizi ayarlamasına izin verin.

Özellikle 20 Ağustos’ta Mars İkizler’e girdiğinde romantizm çok yakınlaşabileceğinden çok hızlı bir şekilde. Önümüzdeki birkaç ay içinde aşk ilişkileri hızlı bir şekilde ilerliyor. Yakınlığı benimseyin, ancak çok hızlı hareket etmediğinizden emin olun.

Bununla birlikte, yirmi saniyede güneş Başak burcuna girdiğinde flört etmek için hala birçok fırsatınız var. Sadece üç gün sonra Merkür Terazi’ye girdiğinde rahat tutun. Hala kendin üzerinde çalışman gerekiyor, Akrep.

Son olarak, en iyi randevu geceniz, sosyal bir etkinliğin havai fişeklere yol açabileceği 27 Ağustos’ta Başak’taki yeni ay sırasında.


Akrep Burcu Ağustos Ayı Aylık Burç Yorumu

Becerilerinizi Tanıtın

Dünyanın tepesindesin, Akrep, güneş yüksekten uçma bölgesinde seni ileriye ve yukarıya teşvik ediyor. Bu, büyük bir etki yaratabileceğiniz ve başkalarının sizi fark etmeye daha meyilli olacağı zamandır. Yapabileceğinizin en iyisini yapmaya değer çünkü bu şekilde en iyi izlenimi bırakacaksınız. Sonuç olarak size bazı harika fırsatlar sunulabilir.

Yüksek güçlü arkadaşlarla ağ kurmaya ve bağlantı kurmaya hazırsanız, haberci Merkür’ün 3 Ağustos’ta Başak’a taşınması, sizi tüm doğru insanlarla sosyalleşmeye ve ipleri elinde tutanlarla ağ kurmanın yollarını bulmaya teşvik eder. Güzel Venüs on birincide Aslan burcuna geçer ve ayın geri kalanında burada kalır. Etkisi aynı zamanda diğer profesyonellerle ve sizin yaptığınız işi yapan diğer kişilerle kaynaşmak için de mükemmeldir. Bu heyecan verici fırsatlar açabilir.

11 Ağustos Kova burcundaki dolunay ile birlikte iş/yaşam dengeniz de odak noktasına gelebilir. Bu dolunay, elektrik Uranüs ile aynı hizaya geliyor ve hayatınız hakkında düşünmenize neden olan beklenmedik bir olayla çakışabilir. Ailenle yeterince vakit geçiriyor musun? Değilse, bu konuda bir şeyler yapmak için harekete geçmiş hissedebilirsiniz.

Cesur Mars, yirminci ayda İkizler’e ve yoğun bir bölgeye girerken ilginç bir zamana hazır olun. Mars, Mart 2023’e kadar burada olacak, bu da o zaman çok şeyin karışabileceği anlamına geliyor. Güverteleri temizlemek ve iç sorunları çözmek için bir şans.

22 Ağustos’ta güneş Başak burcuna geçerken sosyal hayatınız bir adım daha yükseliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelmek, potansiyel müşterilerle bağlantı kurmak veya dalga boyunda başkalarıyla senkronize olmak için istekli olun, bu sizin şansınız.

Son olarak, yirmi yedinci Başak burcundaki yeniay, bir grup veya takım projesine başlamak veya bir süredir planladığınız bir hedefi başlatmak için mükemmeldir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.