Yengeç Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Yengeç burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk üç gününde tuhaf bir hissin var. Parmağınızı tam olarak koyamazsınız, ancak hangi ayakkabıyı giyeceğinize veya bazı evrakları imzalayıp imzalamayacağınızı veya kim olduğunu bildiğiniz kişiyle konuşmanız gerekip gerekmediğine karar vermenizi engelliyor. Evet, bu kişi seni sinirlendiriyor ama tamamen aciz olman sana hiç yakışmıyor. Gerçekten büyük bir aşk yaşıyor olmalısın! Perşembe veya Cuma, çok uzun bir yürüyüşe çıkmayı düşünün. Düşüncelerinizi sıralamanıza yardımcı olacak ve enerjinizi artıracaktır. Mümkün olduğunca az şey yaparsanız bu hafta sonu son derece iyi geçecek. Evinizde film maratonu?


Yengeç Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Gerçeği söylemek çok seksi, sevgili Yengeç, özellikle de sanatsal olarak yapabiliyorsan. Etkileyici yönünüzü beslemek, bu hafta benlik ve güven duygunuzu geliştirirken sizi başkaları için daha çekici hale getirecek. Hayır, bir sonraki Picasso olmak zorunda değilsiniz, ancak haritanızın yaratıcılığı yöneten bölümünde kamp yapan üç gök cismi ile ilham veren insanlara, etkinliklere ve projelere çekileceksiniz. Bu titreşimler özellikle yeni ay sırasında belirgin olacak. Bu yönlerin sert doğası nedeniyle iç çatışmalar ortaya çıkabilir, ancak kendinizi zorlayabilir ve kendinize inanabilirseniz, zirveye çıkmalısınız.

Neptün retro hareketine geçtiğinde, auranız özellikle manyetik ve çekici olacak. Karşılaştığınız herkes üzerinde bir izlenim bırakacağınızdan emin olduğunuzdan, bu kozmik iklim, hoşlandığınız kişiyle flört etmek veya zaman geçirmek için mükemmeldir. Kendinize ve evrene dokunduğunuzu hissedeceksiniz, size başkalarının çekileceği sakin bir kalite vereceksiniz. Sadece başkalarının enerjisine karşı özellikle hassas olacağınızdan, kendinizi kötü etkiler veya toksik insanlarla çevrelememeye dikkat edin.


Yengeç Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak nasıl görünmek istiyorsun, Yengeç?

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yaptığında bu soruyu aklınızda bulundurun. Gergin kare, sadece şimdi değil, tüm profesyonel mirasınız boyunca nasıl bir profesyonel olarak ortaya çıkacağınızı düşünmenizi teşvik eder. Jüpiter sayesinde kariyer yolunuz genişliyor, ancak bu iki gök cismi bir araya geldiğinde güneş biraz bencil oluyor. Arzularınızın itibarına ve statüsüne sahip olmak için yaklaşımınızda neyi ayarlamanız gerektiğini bulmanız gerekebilir. Aynı gün, Yengeç burcundaki yeni ay, önümüzdeki altı ay boyunca profesyonel kimliğinizi, tavrınızı ve görünümünüzü iyileştirme niyetinizi belirlemenize izin verecek. Bu değişiklikleri nasıl yapacağınız, Neptün’ün Balık burcunda geri hareket etmesiyle aynı zamana denk gelebilir. Yaklaşan deneyimlerinizin ve öğretmenlerinizin buna göre ayarlamanız gereken netliği sağlayacağını görebilirsiniz. Bu değişikliklerin profesyonelliğinizi şekillendirmesine izin vermekten korkmayın! Birkaç gün sonra, Koç burcundaki Mars, Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında, profesyonel taahhütlerinizin ve ilişkilerinizin dinamiklerinin kariyer yolunuzun genişlemesini etkilediğini görebilirsiniz.


Yengeç Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, rutinden bir mola biraz romantizm getirebilir.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Koç’taki Mars’ın Kova’daki Satürn’e ve sizin yatırım evinize altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Artık yeni gelir akışları ve finansal beklenmedik kazançlar çekebilirsiniz. Yengeç, bu, ücretler ve faiz yolunda nelerin geldiğini ve nelerin gittiğini fark etmek için iyi bir zaman. Oyun oynamayı sevdiğiniz biliniyor, ancak dikkatinizi mali durumunuza odaklamak sizi zenginliğe giden yola koyabilir. Kendinize gelecekte bir maaş günü vermek için fikirlerinizi ve biraz disiplini kullanmak için iyi bir zaman.

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) Koç burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Aynı zamanda yeni bir aydır. Diğerleri bugün yeteneklerinizi tanıyor. Patronla oturup geleceğiniz veya şirketiniz hakkında konuşmak için harika bir gün. Bir işletmeniz varsa, bir makale veya podcast için röportaj yapabilirsiniz. Her zamanki alçakgönüllülüğünü bırak. Bu senin parlama günün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.