Yengeç Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran – 26 Haziran Haftası)

Yengeç burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 20 Haziran – 26 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı, etkinlik merkezi, iletişim merkezi, insanların diğer herkesin ne yaptığını öğrenmek için aradığı kişi sizsiniz. Bu kadar çok sosyal güce sahip bir konumda olmanıza rağmen bekar olmanız garip. Herkesi tanıyorsun! Çarşambadan Cumaya, insanları bir araya getirmek için birkaç eğlenceli bahane uyduruyorsun ama kimsenin programı uyuşmuyor. Sonra eve gidiyorsun ve bir şeyler pişirmeye çalışıyorsun ya da bir şeyler pişiriyorsun ve o kadar muazzam bir şekilde yanlış gidiyor ki onu mutfak penceresinden dışarı atmak zorunda kalıyorsun. Bu hafta sadece berbat. Cumartesi ve Pazar, kolay gelsin. Ne kadar az yaparsan o kadar iyi.


Yengeç Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Parlamaya hazır mısın, Yengeç? Bu hafta tamamen seninle ve seni mutlu eden şeylerle ilgili. Başarılarınızı kutlama, becerilerinizi ve muhteşem çekiciliğinizi sergileme havasındasınız – ve neden olmasın? Bunu tezahür ettirdin! Bekarsanız kendinizi ortaya koymaktan korkmayın. Aşk tanrısı kesinlikle oklarını senin yönüne attığından, atış yapmak için mükemmel bir zaman, bu yüzden yakında aşkı bulma şansın var. Aşk arayışınızda yükselmek için yuvanızı yapın. Çoğu şeyde olduğu gibi, tamamen bakış açısıyla ilgili.

Üstelik bu haftanın gökyüzünde yönetici gezegeniniz olan ay, uyumlu ve sevgi dolu bir enerji üretiyor. Bu nedenle, kendiniz olun ve kartların düşebilecekleri yere düşmesine izin verin. Sen olduğun için sevilmek gibisi yok. Aşk hayatınızı sıfırdan kahramana götürmek için tam olarak ihtiyacınız olan şey bu olabilir!

Halihazırda bağlıysanız, sevgilinizden ikinizin arasını baharatlı tutacak bazı heyecan verici haberler bekleyin! Romantizm için harika bir zaman, ancak ortalığı karıştırmaya çalışabilecek dedikodulara dikkat edin. Haftanın sonu, dürüst bir iletişim için bir şans getiriyor. Fikrinizi söyleyin ve duygularınızı sevdiklerinizle paylaşın.


Yengeç Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu senin parlamak için çalışma haftan, Yengeç!

Bağlantılarınız ve istekleriniz profesyonel yolculuğunuzda nasıl bir rol oynuyor? 19 Haziran Pazar günü Venüs Boğa burcunda Neptün Balık burcunda altmışlık açı yaptığında bu soruyu düşünün. Ancak umutlu olmanın yanı sıra biraz gerçekçi olmanız gerekecek. Ertesi gün Balık burcundaki son çeyrek ayın altındaki profesyonel yolculuğunuza artık hizmet etmeyen gelişiminizin herhangi bir yönünü bırakmanız gerekiyorsa. Ay alçalıp akarken, İkizler burcundaki Merkür, Koç burcundaki Jüpiter’e altmış açı yaptığında, kariyer yolunuz konusunda şaşırtıcı derecede iyimser hissedebilirsiniz. Hareketli altmışlık sırasında nelerin peşinden gitmekten heyecan duyduğunuzu veya neleri başardığınız için minnettar olduğunuz hakkında konuşun! Güneş nihayet burcunuza girdiğinde, bu pozitif enerjinin ertesi güne taşınmasına izin verin. Yengeç sezonu tüm hızıyla devam ettiğine göre, profesyonel bir ortamda tavrınıza belirgin şekilde daha fazla güven duyacaksınız. Ayrıca, 21 Haziran Salı günü Boğa burcundaki Venüs Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, bu güveni iş ilişkilerinizden neye ihtiyacınız olduğunu belirtmek için kullanabilirsiniz.


Yengeç Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta harika bir bağlantı mümkün.

Hafta, 19 Haziran Pazar günü, Güneş İkizler’de ve dinlenme ve iyileşme evinizin Oğlak burcundaki Plüton ve ilişkiler eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Bugün rahatlamak zor. Bu, eşinizin garajı temizleme konusunda hevesli olduğu ve yardımınıza ihtiyacı olduğu veya çocukların veya diğer aile üyelerinin sizi milyonlarca farklı yöne çektiği anlamına gelebilir. Yengeç, bazen kendin için bir şeyler istemekte zorlanabilirsin ama bugün kendini ilk sıraya koyduğunda her şey çok daha sorunsuz gidebilir.

20 Haziran Pazartesi günü, Merkür İkizler’de altmışlık Jüpiter Koç’ta ve sizin kariyer eviniz ile enerji önemli ölçüde iyileşiyor. İş yerinde bir fırsat için aranabilirsiniz. Bu, izinli olan bir süpervizörün yerini geçici olarak doldurduğunuz anlamına gelebilir. Bir projeden sorumlu olabilir ve bir ekibe liderlik edebilirsiniz. Bu, ürünlerinizi veya hizmetlerinizi daha geniş bir kitleye tanıtmak için sizinle işbirliği yapmaya istekli bir etkileyici bulma fırsatınız olabilir. Böyle bir enerji ortaya çıktığında, onu ele geçirmeniz gerekir. Bugünün fırsatları uçup gidiyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.