Yengeç Burç Yorumları 11 Haziran 2022

Yengeç burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 11 Haziran 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 11 Haziran 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

11 Haziran 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda içinizden akan yaratıcı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Birini süper eğlenceli bir şeyle şaşırtmak veya en son sanat projenizi bitirmek için harika bir zaman.


11 Haziran 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bulunduğunuz yer hakkında şükretmek için zaman ayırın. Zor zamanlar geride kaldı.


11 Haziran 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, bugün Akrep ve güneş beşinci evinizdeki yolculuğuna devam ediyor sevgili Yengeç, güveninizi artırırken auranıza hızlı bir destek getiriyor. Bu kozmik iklim size “kendinizi hissetmeniz” için tam izin verecek, bu yüzden en seksi kıyafetinizi giyip şehre gitme zamanının geldiğine karar verirseniz, geri durmayın. Görünümünüze biraz drama getirmek, yeni bir talibin dikkatini çekmenize yardımcı olabilir, ancak sevginizi arayan bir yabancı olmayabilir. Merkür ve Plüton arasındaki yararlı bir yön, sosyal çevrenizdeki dinamiği harekete geçirebilir ve bir zamanlar sadece arkadaşlığın olduğu yerde aşka işaret edebilir.


11 Haziran 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne değişebilir, Yengeç? Venüs bugün Boğa burcunda Uranüs ile kavuşum yaparken, profesyonel ağınız, arkadaşlıklarınız ve özlemleriniz hakkında farklı hissedebilirsiniz! Vahşi çocuk Uranüs, Venüs’ü rahatlık alanından çıkmaya teşvik ediyor ve olası ağ oluşturma fırsatlarını veya fikirlerini eğlendirebileceğinizi ima ediyor. Yeniliği teşvik eden benzersiz bir grup veya dernekle daha yakın çalışmaya başlayabilirsiniz. Sanat, para, güzellik ve daha fazlasıyla ilgili yeni, heyecan verici rüyalar, profesyonel özlemlerinizi yeni bir yöne götürmeniz için size ilham verebilir. Devrim niteliğinde bir şeye yol açabilecekleri için yolunuza çıkabilecek değişiklikleri kucaklayın!


11 Haziran 2022 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Olay çıkarıyorsun ve hayranların kaynaşıyor Yengeç. Başka bir deyişle, romantik bir talipliyi etkilemek için kendi yolunuzdan çıkıyorsanız, zahmet etmeyin. Venüs’ün Uranüs ile kavuşumdaki heyecan verici akımına ek olarak, (bırakın) Boğa’nın şehvetliliği, sosyal olarak bilinçli onbirinci eviniz, topluluklar ve bireysel özgürlük aracılığıyla bilinir. Daha da önemlisi, ilişki sektörünüzde Merkür’ün Plüton ile üçgen açı yaptığı düşünüldüğünde, süreçte önemli bir konuşma -belki de tabu benzeri- olma ihtimali vardır. Ve Ay Akrep’teyken, kesin olan bir şey var: Duygularınızı ve için için yanan tutkularınızı evcilleştirmenin bir yolu yok.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.