Yengeç Burç Yorumları 10 Haziran 2022

Yengeç burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Haziran 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 10 Haziran 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sahneye çıkan bu yeni plan veya fikir, olması gereken tek şey değil. Bu sefer geçiştirmekten çekinmeyin. Biri sana zorluk çıkarırsa, gülümse ve düşüneceğini söyle.


10 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İnsanlar kendi ritimlerine göre dans ederler, ancak bugün başkalarıyla uyum içinde olacaksınız.


10 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bu sabah Terazi ayı sorumlu Satürn’ü öperken, en yakın arkadaşlarınızı beslemek için ilham alacaksınız. Diğer insanların tekrar yola çıkmalarına yardımcı olmak, kişisel bir başarı ile neredeyse aynı hissettirecektir, bu yüzden ihtiyacı olan birine yardım etmenin bir yolunu görürseniz, geri adım atmayın. Öğleden sonra Luna, dönüştürücü Akrep’e girdiğinde, egonuzdan çıkıp oynamasını istediğinde bir değişiklik fark edeceksiniz. Önümüzdeki iki buçuk gün boyunca biraz yetenek ve drama ile yürümek için kendinize izin verin ve en iyilerinizle biraz stres atmayı unutmayın.


10 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Nisan ayının sonunda, belirli kişilerle, derneklerle çalışma taahhüdünün, hatta hayallerinizin peşinden gitmenin değerini ve güvenliğini düşünmüş olabilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken bu taahhütler hakkında konuşabilir veya onlara yeni bir bakış açısı kazandırabilirdiniz. Merkür’ün Boğa burcundaki Plüton’un Oğlak burcundaki geri hareketiyle üçgen açı yaptığı bugün her ne olduysa akla ve hatta sohbete geri dönüyor. Bu süreden sonra, neyi dönüştürmek istediğiniz konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir. Profesyonel taahhütleri ayarlayıp ayarlayamayacağınızı görmek için önerilerinizi gündeme getirin.


10 Haziran 2022 Cuma Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, Terazi ve dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız üzerinden yolculuğunu tamamlamadan önce, ilişki sektörünüzde Plüton ile yüzleşecek ve bağlılığınızın temeli ile duygusal istikrarınız arasında sürtüşme yaratacaktır. Yengeç burcu, diğer önemli kişiyle yaşıyorsanız veya belki de birbirinizin ailesini tanıma sürecindeyseniz, güç mücadelelerinden ve genel olarak dramadan uzak durun. Astro-hava durumu, ister sosyal ister akrabalar açısından olsun, ortaklığınızı çevreleyen toplulukları çevreleyen temalara muhtemelen ışık tutacaktır. Merkür üçgeni Plüton da ateşe biraz yakıt katacaktır, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.