Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Temmuz 2022

Yengeç burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

Kendinizi İfade Edin

Yengeç burcunuzdaki güneş, 22 Temmuz’a kadar önümüzdeki haftaların sizin için olumlu ve canlandırıcı bir zaman olabileceği anlamına geliyor. Sahip olduğunuz nitelikler ve doğal beceriler çok talep görüyor ve insanlar sizi siz olduğunuz için takdir edecekler.

Fikirleri paylaşmaya, planları tartışmaya ve işleri harekete geçirmeye hazır olacaksınız. Aklınızda ne varsa, geri bildirime veya ücretsiz bir desteğe ihtiyacınız varsa, başkalarına ulaşmak önemli olabilir.

4 Temmuz’da savaşçı Mars, altı hafta boyunca Koç burcundan Boğa burcuna geçerek sosyal alanınıza bir destek getiriyor. Etkinlikler düzenlemeye, topluluk projelerine katılmaya ve ait olduğunuz herhangi bir grup veya kulüpte lider bir ışık olmaya istekli olacaksınız.

Onüçünde, Oğlak burcundaki süper ayın etkilerini oldukça derinden hissedebilirsiniz. İlişki bölgenizde gerçekleştiği için, bazı bağları yeni bir ışık altında görmeye başlayabilirsiniz. Belki daha önce fark etmediğiniz şeyler aşikar hale gelir, bu da size birini daha çok sevdirebilir veya ondan uzaklaşmanıza neden olabilir. Bu konuda içgüdülerinize güvenin.

19 Temmuz’da akıllı Merkür, Aslan’a ve kişisel para bölgenize hareket ediyor. Bilgili nitelikleri size para kazandırabilir çünkü bir pazarlık gördüğünüzde bir pazarlık bileceksiniz.

Üç gün sonra, güneş de yaklaşık dört haftalık bir konaklama için Aslan’a kayar. Bu, bazı harcama limitleri belirlemediğiniz ve finansal hedeflerinize bağlı kalmadığınız sürece, abartılı bir zamana denk gelebilir. Fazladan para kazanmaya hazırsanız, sizin için iyi sonuç veren bir yan iş için ilham veren bazı yaratıcı fikirleriniz olabilir.

Son olarak, birkaç yeni finansal alışkanlık edinmeye hazırsanız, yirmi sekizinci Aslan yeni ayı size yardımcı olabilir. İster harcamalarınızı kısın ister daha fazla tasarruf etmeye başlayın, şimdi harekete geçme zamanı.


Yengeç Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Dışarıda hava ısınmaya başladığında, ay başladığında güneş aile odaklı burcunuzda vakit geçiriyor, bu nedenle yazın uzun günleri, partneriniz ve çocuklarla birlikte olmak için mükemmel! Bekarsanız, bu yalnız bir zaman olabilir, ancak taviz verebileceğiniz diğer bekarlar için piknik yapmak sizi yaz ortası korkunuzdan çıkarmalı.

Hızlı düşünen Merkür, 4 Temmuz’da hassas burcunuzda güneşe katılarak, doğru olmayabilecek sonuçlara hızlı bir şekilde atlamanızı sağlar. Neden kötü bir şey duyduğunda buna inanma eğilimindesin ama olumlu bir yorum söz konusu değil? Bu hassas geçiş sırasında kendinize çok yüklenmemeye çalışın, Yengeç.

On altısında, ev gibi burcunuzda, pratikte çığlıkların bu DIY projelerini harekete geçirmesini sağlayan bir güneş-Merkür birleşimi var! Bae’yi al ve işe koyul. Veya bekarsanız, en yakın ev geliştirme mağazasına gidin ve alışveriş yapmak için sevimli bir yabancı bulun. Bu açıdan tutkal tabancaları ve aydınlatma armatürleri üzerine yapıştırmak kolaydır.

28 Temmuz’daki dramatik Aslan’da yeni ay sırasında duygularınızı kolunuza takıyorsunuz, ancak bunda yanlış bir şey yok. Bu ay tutulması sırasında tüm gözlerin üzerinizde olması özgürleştirici.


Yengeç Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Merkür ve Venüs sırasıyla 4 Temmuz ve 17 Temmuz’da burcunuza girerek size sözleşmelerde gözden kaçırdığınız sorunları çözme ve iş ortaklarınızla yeni sözleşmeler hazırlama şansı verir. Bu, işle ilgili konuları ele alırken seçtiğiniz yön açısından önemli olacaktır.

Gezegensel etkilerin bu kombinasyonu, finansmanı birleştirmek ve bir başkasıyla müttefik olmak isteyip istemediğinizi merak etmenize neden olabilir. Projeye olan bağlılıklarını sorguluyor olabilirsiniz. Sorunlarla ilgilenmek ve yükü kendi üzerinize almak için beklediğinizden daha fazla zaman harcamanız gerekiyorsa, bu sizin için en iyi girişim veya ortaklık olmayabilir.

Yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay, çabalarınızla ilgili hangi hamleyi yapacağınıza karar vermek için ihtiyacınız olan içgörü ve netliğin bir kısmını size verebilir. Bu, kariyeriniz, finansal güvenliğiniz ve geleceğiniz için en iyi kararı verdiğinizi bilerek gücünüzü geri almanızı ve güçlü durmanızı sağlar.


Yengeç Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars Boğa burcuna geçtiğinde ve Merkür burcunuza geçtiğinde, Temmuz size birçok potansiyel eşleşme getiriyor. Ancak, bir yaz kaçamağından fazlasını istiyorsanız, Yengeç, çıktığın kişilerin değerlerinizi paylaştığından emin olun.

En iyi randevu geceniz on üçünde Oğlak burcundaki dolunay sırasında. Yaz aşk ilişkinizi resmileştirin ve flört hayatınız konusunda ciddileşmeye başlayın. Ancak, hala bekarsanız, 17 Temmuz’da Venüs burcunuza girdiğinde romantizm için birçok fırsatınız olacak.

Yaz sıcağı yoğunlaştıkça, bir ilişki içinde olma ihtiyacınız da artıyor. On dokuzunda Merkür Aslan burcuna girerek sizi belirli bir aşka çok çabuk bağlanmaya teşvik eder. Ancak 22 Temmuz’da Güneş Aslan burcuna girerken, değerinizin ilişki durumunuza bağlı olmadığını unutmayın.

Yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ayı kişisel bakım günü olarak kullanın ve kendinizi süslü bir randevuya çıkarın. Birinin sizi şımartması için flört etmenize gerek yok. Bunu kendi başına yapabilirsin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.