Yay Haftalık Burç Yorumları (6 Haziran – 12 Haziran Haftası)

Yay burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası neler bekliyor? Yay burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 6 Haziran – 12 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 6 Haziran – 12 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü, muhtemelen haftanın ilerleyen saatlerinde romantik bir rol oynayan kişiyle tanışırsınız. Bu konuşmaya tam bir güvenle yaklaşın ve garip bir şey söylerlerse gülün. Diyalog beceriksiz olsa bile alt metnin samimi ve iyi niyetli olduğunu söyleyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri, konuşmayı zihninizde tekrar gözden geçiriyorsunuz. Muhtemelen bu yüzden işe odaklanamıyorsunuz. Perşembe ve Cuma romantik günlerdir. Oyunlar, yaratıcılık ve enerji güçlü bir şekilde şekillenir. Belki bir oyun alanına randevuya çıkmalısın. Bu hafta sonu iletişim çok önemli.


Yay Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kontrol daha fazla sizde.

Hafta, Kova’daki Satürn’ün iletişim, sözleşmeler ve anlaşmalar evinizde geri hareket etmesiyle başlar. Satürn, Ekim ayı sonuna kadar geriye doğru hareket edecek. Muhtemelen yakında imzalamanız gereken sözleşmeleriniz olacak. Yay, müzakere ve bir kazan/kazan çözümü aramayı içeren işe girmeye istekliysen, senin için faydalı olan değişiklikler yapabilirsin. Önümüzdeki birkaç ay içinde bir araba satın alıyor, bir konutu güvenceye alıyor veya bir iş sözleşmesi imzalıyor olabilirsiniz.

7 Haziran Salı günü, İkizler burcundaki güneş ve ilişkiler eviniz, iş arkadaşlarınızla evinizdeki Uranüs’e yarı-sekstil yapar. Birlikte çalıştığınız biri ile aranızda bir miktar çekim olabilir. Bu kişi aynı şirkette veya dışarıdan bir yüklenici tarafından istihdam edilebilir. Konuşmalarınızın uzadığını ve biraz flörtleşmenin devam ettiğini fark etmiş olabilirsiniz. Bu heyecan verici bir şeye yol açabilir, ancak şu anda ince buz üzerinde yürümek gibi. Dalmaya hazır mısınız?


Yay Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Cesaret, bu ay ortaklığınızın oyununu yönetiyor. Bu hafta bir partnerle taahhüt ve seyahat açısından mesafe kat etmek istiyorsunuz. Asla genişlemekten veya yalnız seyahat etmekten korkan biri değilsiniz. Uzun süre birlikte yapmak istediğinizi bulduysanız, ünlemi geri tutmayın! Bu haftaya başlarken daha yakın ve samimi hissediyorsanız, devam edin.

Hayattan daha büyük görünen ama aynı zamanda karşılıklı olarak aydınlatıcı ve heyecan verici olabilecek şeyleri tartışın. Batı felsefesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için bir ayahuasca yolculuğuna çıkmayı veya Yunanistan’ı ziyaret etmeyi düşünün. Şu anda gerçekten hızlı hareket etme isteği olabilir. Ancak uçuş rezervasyonu yapmaya ve seçimler yapmaya başlamadan önce oturun ve diğer yarınızla konuşun. Yüzeyin altında gizlenen ve işleri karmaşıklaştıran daha planlı ve rutine dayalı bir şekilde tartışılması gereken şeyler olabilir. Örneğin, işiniz çok seyahat ediyorsa veya uzun mesafeli bir birlikteliğiniz varsa, ne kadar süre konuşmadan gitmek istersiniz? Haneleri birleştiriyorsanız, hanginiz taşınmak ister ya da buna ihtiyaç duyarsınız? Bu ilişkiyi eğlenceli ve hedef odaklı hale getirmeniz mümkün.

Düşündüğünüz şeyin önemli ayrıntılarını kaçıracak kadar bencil veya heyecanlı olmamaya çalışın. Ayrıca, bir ortaklık içinde olduğunuzu unutmayın. Bu nedenle, farklı şekillerde vermeye ve almaya istekli olmalısınız ve bu karmaşık olabilir. Bu tetikleyicilerden korkmayın; sizi bilinçaltınıza derinden kök salmış bir şeyi iyileştirmeye davet ediyorlar.


Yay Burcu 6 Haziran – 12 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İş yerinde ortalığı karıştırmaya hazır mısın Yay?

6 Haziran Pazartesi günü Güneş İkizler’de, Chiron Koç’tayken işiniz aracılığıyla kendinizi ifade etmenin sizin için ne kadar önemli olduğu konusunda profesyonel ortaklarınızla konuşun. spin atabildiğin zaman çalış. Profesyonel bir taahhütte neye ihtiyacınız olduğunu söyleyerek, ertesi gün Başak burcundaki ilk dördün ay boyunca bir oyun planı oluşturabilirsiniz. Luna verimli ve düzenlidir, sizi kariyer yolunuz için planlarınızı bir araya getirmenin en önemli ayrıntılarını düşünmeye teşvik eder. Ayın kritik enerjisi, yapmanız gerekenleri yönlendirmenize yardımcı olabilir. Haftanın sonunda, Boğa burcundaki Merkür, Oğlak burcundaki geri giden Plüton ile üçgen açı yaptığında, konumunuzun değeriyle ilgili eski konuşmalar ve düşünceler ortaya çıkıyor. Bir zam veya terfi için yöneticinizle üsse başvurabilirsiniz. Bu üçlü sırasında performansınız hakkında yaklaşan bir inceleme olabilir. Maaşınız veya iş güvenliğiniz hakkındaki eski zihniyet geri gelebilir. Ne geldiğine dikkat edin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.