Yay Haftalık Burç Yorumları (27 Haziran – 3 Temmuz Haftası)

Yay burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası neler bekliyor? Yay burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 27 Haziran – 3 Temmuz haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 27 Haziran – 3 Temmuz haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü her şey ağır ağır ilerliyor. Ve Salı günü. Ve ayrıca Çarşamba günü. Bu zar zor hareket etme hali hiç bitecek mi? İlk başta sinir bozucu ama zevk almaya başlıyorsunuz, özellikle de hayal gücünüzü gerçekten şımartmanıza, beyninizin vahşi yönlerde dönmesine izin vermesine izin veriyor. Yine de, Perşembe geldiğinde ve zaman duygunuz herkesinkiyle tekrar senkronize olduğunda bu bir rahatlama olur. Cuma harikadır (mutluluk, arkadaşlar, harika sohbet) ve Cumartesi veya Pazar günü biri ne kadar özgün ve eğlenceli olduğunuza dikkat çeker.


Yay Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yirmi sekizinci gün senin için önemli bir gün olacak sevgili Okçu. Bu kozmik iklim altında, bir ilişkide kendinizi güvende veya güvensiz hissettiren temalar ele alınmalıdır. Kıskançlık geçmişiniz varsa veya ortaklarınızdan sık sık şüpheleniyorsanız, bu kalıpları daha fazla analiz etmeye değer. Gelecekteki ortaklarınızın romantik olarak güvende hissetmenizi sağlamak için masaya neler getirebileceğini düşünün ve ardından bu idealleri ileriye doğru nasıl sağlıklı bir şekilde iletebileceğinizi düşünün.

30 Haziran sizin için hayırlı bir gün olacak, çünkü bu süre zarfında duygu patlaması yaşayacaksınız, ancak kendinizi güzel ve diplomatik bir şekilde ifade edebilecek araçlara sahip olacaksınız. Özellikle son zamanlarda gözünüze çarpan biri varsa, başkalarına nasıl hissettiğinizi bildirmek için bu günü kullanın. Bu enerji aynı zamanda varlığınızı da güçlendirecektir, bu nedenle etkilemek istediğiniz bir sosyal medya tutkunu varsa, bunu süper sevimli bir gönderiyle yapabilirsiniz – işin içinde entelektüel bir unsur varsa bonus puanlar.


Yay Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kariyerinizi ve varlıklarınızı dönüştürmek için size ne ilham veriyor, Yay?

18 Haziran Salı, İkizler’de Venüs’ün Koç’ta Jüpiter’e altmışlığı, Yengeç’te yeniayı ve Neptün geri hareketinin başlangıcı ile sizin için astrolojik odaklı bir gün gibi görünüyor. Altmışlık, profesyonel taahhütlerinizde öne çıkan bir özellik haline gelebilecek bir fikir veya tutku projesini genişletmek için ilham alabileceğinizi gösterir. Büyük fikirleriniz hakkında ne söyleyeceklerini görmek için bir meslektaşınız, iş ortağınız veya müşterinizle bağlantı kurmayı düşünün! Ardından, Yengeç burcundaki yeni ay, varlıklarınızda, kaynaklarınızda, yatırımlarınızda ve borçlarınızda yeni bir döngüye başlar. Önümüzdeki altı ay içinde yatırımlarınızı daha da geliştirmenin artılarını ve eksilerini düşünün. Balık burcunda geri giden Neptün ay döngüsüyle aynı zamana denk geleceğinden, hissenizi neyin içine koymaya değer olduğu konusunda daha net bir fikriniz olabilir. Ardından, birkaç gün sonra, İkizler’deki Merkür, Kova’da geri giden Satürn’ü üçgen ve Balık’ta geri giden Neptün’le kare açı yaptığında, mesleki yükümlülüklerinizin ve iş ilişkilerinizin düzenlenmesini daha iyi müzakere etme fırsatınız olabilir. Tüm taahhütlerinizi ve ortaklıklarınızı karşılayacak yarı esnek bir program tasarlamak için bu iki geçişi kullanın.


Yay Burcu 27 Haziran – 3 Temmuz Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta eğlence var.

Hafta, 27 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Koç’ta ve macera evinizin Kova’da Satürn’e altmış açı yapmasıyla başlıyor. Yay, mantıksız görünebilir, ancak gerçek kendiliğindenlik dikkatli planlamadan gelir. Bugün, nerede erteleyebileceğinize bakın ve bugün erken ayrılmak veya daha kısa bir çalışma haftası ve daha sonra daha uzun bir hafta sonu geçirmek için ileriye doğru itin.

28 Haziran Salı günü, Yengeç burcundaki güneş ve yatırım ve finans eviniz Jüpiter Koç burcunda kare açı yapıyor. Yay, potansiyel bir yatırım konusunda heyecanlı olabilirsiniz. Yakın bir arkadaş veya aile üyesi dahil olabilir ve şimdi sizi de aynısını yapmaya teşvik ediyor. Ve hemen müdahale etmek isteyebilirsiniz, ancak her şeyin yolunda olup olmadığını görmek için zamanlamaya bakmak iyi bir fikirdir. Heyecanlı olsanız bile, araya girmeden önce durup gerekli özeni göstermek her zaman iyidir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.