Yay Haftalık Burç Yorumları (20 Haziran – 26 Haziran Haftası)

Yay burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası neler bekliyor? Yay burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 20 Haziran – 26 Haziran haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 20 Haziran – 26 Haziran haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı her fırsatta canınız sıkılıyor, ki bu en mutlu yol olmasa da tabii ki hakkınız. Başkaları sizi deli ediyorsa, gitmenin daha iyi bir yolu, “Herkes beni deli ediyor!” diyen komik bir şarkı uydurmaktır. ve gülümserken şarkısını söyle. Çarşamba, Perşembe ve Cuma, ne yaparsan yap işe yarıyor. İnsanlar rastgele karşınıza çıkıyor ve sizi ne kadar çok sevdiklerini söylüyorlar. Ne yazık ki, platonik bir aşk, ama bu bir şey. Cumartesi ve Pazar, rüya gibi, belirsiz bir ruh halindesiniz. Kanepede oturup pencereden dışarıyı seyretmek iyi bir fikir.


Yay Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşkta olumlu bir değişime hazır olun, Yay. Güne bilinçaltınızı yeniden programlamak ve gerçekten arzu ettiğiniz sevgiyi tezahür ettirmenize yardımcı olmak için ayna büyüsü ile başlayın. Gerçekliğinizin efendisi olmanın ve her zaman hayal ettiğiniz hayatı yaratmanın zamanı geldi. Çarşamba gününe kadar evren kendini son derece cömert hissediyor ve partnerine karşı cesur olman için seni cesaretlendiriyor.

Ya da bekarsanız, o sırrı olan biriyle. Öyleyse, geri durma! Şaşırtıcı zeka, sosyallik ve iyimser mizacınızı gösterin. Sevilen, iyi karşılanan ve birçok yeni hayranı cezbetmek zorundasın. Özel birine onlar hakkında ne hissettiğini söylemek için doğru anı bekliyorsan, şimdi şansın var! Öngörülemeyen fırsatlar ortaya çıkabilir.

Perşembe ve Cuma günleri yıldızlar, değerlerinizi ve karizmanızı vurgulamanızı ve nihayet başkalarının ruhunuzu ve gerçek doğanızı görmelerine izin vermenizi ister. Evet, bazen biraz vahşi ama ne kadar takdir alacağınıza şaşıracaksınız. Sonuçta, özgünlük, tatlı noktanın yattığı yerdir. Yıkıcı bir enerji hayatınıza girip sabrınızı test edebileceğinden Cumartesi biraz daha zorlayıcı olabilir. Ama endişelenme, bu sadece geçici. Güçlü kal, Yay!


Yay Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Oldukça kolay, hatta bol bir çalışma haftası geçirmeyi bekleyin, Yay.

19 Haziran Pazar günü Venüs Boğa burcunda Neptün Balık burcunda altmışlık açı yaptığında iş ve özel sorumluluklarınızı dengelemek kolaylaşacak. Ancak Neptün’ün bulutlu enerjisi özel meselelerinizi bulanıklaştırabilir, bu nedenle yanlışlıkla bir şeyi unutmadığınızdan veya iş için biraz fazla esnek olmadığınızdan emin olun. Bitirmek istediğiniz herhangi bir ev projesi varsa, bunu ertesi gün Balık burcunda son çeyrek ayın altında yapın. Bu devam ederken, İkizler’deki Merkür, Jüpiter’i Koç’ta altmışlık yapacak ve iş taahhütlerinizde heyecan verici yaratıcı olanaklar üretecek. Siz ve bir meslektaşınız bu altmışlığı beyin fırtınası yapmak için kullanabilirsiniz. Ortaya çıkan fikirleri not edin çünkü içlerinden biri son derece şaşırtıcı bir şeye yol açabilir! 21 Haziran Salı günü, güneş Yengeç burcuna girdiğinde ortak varlıklarınızı güvence altına almak ve beslemek konusunda daha iyimser hissedebilirsiniz. Kanser mevsimi, işinize ne kadar yatırım yaptığınız veya borcunuzla ne yapmayı seçtiğiniz konusunda tutumlu olmanıza yardımcı olabilir.


Yay Burcu 20 Haziran – 26 Haziran Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta orta yolu buluyorsunuz.

Hafta, 19 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler burcunda olması ve ilişkiler evinizin Oğlak burcundaki Plüton ile ve para eviniz ile 150’lik açı yapmasıyla başlıyor. Dikkatli ol Yay, çünkü sevgilinle fazla harcama konusunda tartışmaya girmek çok kolay. Ne kadar uyumlu olursanız olun, konu harcama olduğunda ikinizin farklı görüşleri olabilir. Bugün, uzlaşma için iyi bir yönünüz var. Açıkça tartışın. Muhtemelen ikisini de mutlu etmenin bir yolunu bulabilirsin.

20 Haziran Pazartesi günü, Merkür’ün İkizler’deki Jüpiter’in Koç’ta ve sizin yaratıcılık ve zevk eviniz ile altmışlık açı yaptığı 20 Haziran Pazartesi günü enerji önemli ölçüde iyileşir. Müzik, tiyatro veya topluluk için yararlı bir şey içeren yaratıcı bir projede arkadaşlarınızla bir araya geliyor olabilirsiniz. Bu, birçok yönden düşündüğünüzden çok daha iyi olabilir. Bugün işbirliği yapmak ve rutininizin dışında bir şey yapmak için iyi bir gün. Favori bir hobi ile birleştirebilirseniz, çok daha iyi.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.