Yay Aylık Burç Yorumları Neler? Yay Burç Yorumu Temmuz 2022

Yay burcunun Temmuz ayı için burç yorumları neler? Yay burcunun Temmuz ayı neler bekliyor? Yay burcunun Temmuz ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun Temmuz ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun Temmuz ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu Temmuz ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu Temmuz Ayı Aylık Burç Yorumu

dönüşüm

Yay, Güneş Yengeç’te ve dönüşüm sektörünüz sizi gecikmiş konuları temizlemeye teşvik ettiğinden, değişim havadadır, böylece daha iyi şeylere geçebilirsiniz. Bu bölge aynı zamanda paylaşılan finans, iş ve derin duygusal bağlarla da bağlantılıdır, bu nedenle durumu değerlendirmek ve herhangi bir iyileştirme yapıp yapamayacağınızı görmek için bir şanstır.

Filo ayaklı Merkür, en kişisel ve yoğun konular hakkında derinlemesine sohbetleri teşvik edebilecek 4 Temmuz’da bu burçta hareket ediyor. Bu, sorunlarla yüzleşmeye istekliyseniz, işlerin daha iyi bir yere doğru kayabileceği zamandır.

Rutinlerinizi düzene sokmaya hazır mısınız? Baskın Mars dördüncü günü Boğa burcuna geçerken, önümüzdeki altı hafta sizi üretkenliğinizi etkileyen faaliyetleri bırakmaya hazır bulabilir. Ayrıca kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz ve bu, daha fazla egzersiz yapma ve kendinizi daha iyi bir şekle sokma arzusuna yol açabilir.

Para meseleleri, 13 Temmuz’da Oğlak burcundaki süper ay sırasında sizi oldukça duygusal hissettirebilir, bu nedenle ani karar vermekten kaçının. Bu ay evresi, dikkat edilmesi gereken alanları vurgulayarak sizi birkaç ayar yapmaya teşvik edebilir. Sonunda biriktirdiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Bir maceraya hazırsanız, güneşin yirmi saniyedeki Aslan burcuna geçişi, önümüzdeki dört haftanın sizi huzursuz ve yeni deneyimler için istekli bulabileceği anlamına gelir. Bu, nereye gittiklerini görmek için seyahat etme, çalışma ve fırsatları yakalama zamanıdır.

Şanslı Jüpiter 28 Temmuz’dan 23 Kasım’a kadar geri harekette olacak, bu yüzden bu aşama sona erdiğinde sizi bir sonraki aşamaya taşıyabilecek yeni beceriler geliştirmek için bu şansı kullanın.

Son olarak, yirmi sekizinci Aslan burcundaki yeni ay, özellikle girişimci fikirler ve yeni projelerle ilgili olanlar olmak üzere yeni başlangıçlar için mükemmeldir. Çalışmaya veya öğretmeye hazırsanız, şimdi tam zamanı.


Yay Burcu Temmuz Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Geniş lideriniz Jüpiter’e doğaçlama akraba ateş burcu Koç eşlik ettiği için bu ay yeni insanlarla tanışmak ve yeni şeyler deneyimlemek için sabırsızlanıyorsunuz. Beklentileri bir kenara bırakıp sadece anı yaşadığınızda her köşede sizi bir sürü sürpriz bekliyor.

4 Temmuz’da, Mars’ın talepkar, gürültülü doğası, mantıksal Boğa tarafından biraz bastırılır ve romantik sorunlara ve onları en iyi nasıl çözeceğinize odaklanır. Şu anda kimsenin, özellikle de kendinizin zamanını boşa harcamak istemiyorsunuz. Ayın geri kalanında, eğlenceye geri dönmek için daha fazla zamanınız olması için olaylarla başa çıkmanın en etkili yolunu arıyor olacaksınız.

Sekizinci evdeki açıklayıcı Merkür-Jüpiter karesi, değinmemeyi tercih ettiğiniz bazı şeyleri gün ışığına çıkarır, ancak insanlar sizin ve romantik durumunuz hakkında ne kadar çok dedikodu yaparsa, o kadar çok konuşma baskısı hissedersiniz. O kadar özel biri olduğunuzdan değil, ama bu açıdan meraklı insanlar sizi rahatsız ediyor. Bu gerçekten onların işi değil.

Akıllara durgunluk veren Jüpiter, 28 Temmuz’da kararlı Koç burcundayken geri gidiyor ve aşk hakkında bazı zorlu dersler vermeyi vaat ediyor. Zor yoldan öğrenmek eğlenceli değil, Sag, ama en azından bu geriye dönük döngünün sana öğrettiği şey, bir süre seninle kalmalısın.


Yay Burcu Temmuz Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay, aldığınız para miktarıyla ilgili bazı iniş çıkışlar olabilir. 13 Temmuz’daki dolunay size ekstra para getirse de, bu ay tutulmasının etkisi uzun sürmez.

Mali durumunuzun düzensiz doğası, on yedincisinde Venüs Yengeç burcuna girdiğinde endişe kaynağı olabilir. Banka hesabınızın iniş çıkışları bazı sorunlara neden olabilir, ancak dramaya fazla kapılmamaya çalışın.

Patronunuzdan zam isteyebilirsiniz. 22 Temmuz’da güneş Aslan burcuna geçtiğinde muhtemelen bu konu hakkında konuşmaya açık olacaklar. Ayın ilerleyen saatlerinde olumlu bir dönüş olacak, bu yüzden yolunuza çıkan tüm fırsatlara açık olun.

Otuz birincide Uranüs ve Kuzey Düğümü’nün hizalanması, kişisel mali durumunuza biraz stres katabilir. Ancak, paranızı daha iyi anlamak için bazı yeni ve yaratıcı yollar da dahil olmak üzere, kozmosun size getirdiği şeylere şaşırabilirsiniz. Biraz zaman alsa bile, uzun süredir devam eden finansal sorunları çözebilecek ve gelirinizi artırmanın bir yolunu bulabileceksiniz.


Yay Burcu Temmuz Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

4 Temmuz’da Mars Boğa burcuna ve Merkür Yengeç burcuna girdiğinde, bu ayın başında ilişkiler ciddi bir hal alıyor. bir arada.

Özellikle on üçünde Oğlak dolunayı sırasında birlikte daha fazla yetişkinlik yapacağınız için. Faturaları sıralamaktan bir ev satın almayı düşünmeye kadar, hayatınız yavaş yavaş daha evcilleşiyor. Ancak, bu sıkıcı olmayacak. 17 Temmuz’da Venüs Yengeç burcuna girdiğinde, iç mutluluğunuzla bağlanacaksınız.

Merak etme. Ondokuzuncu ayda Merkür Aslan burcuna geçtiğinde hala eğlence ve heyecan için birçok fırsat var. Ahlak ve inançlar hakkında derin sohbetlerden maceralara atılmaya kadar, eğlenceli bir zaman olacak. Aslında, 22 Temmuz’da güneş Aslan burcuna girdiğinde birlikte bir tatil planlayın. Bir yaz tatili, aşk hayatınıza renk katmak için tam da ihtiyacınız olan şeydir.

Ay, yirmi sekizinci Aslan yeni ayında macera dolu bir notla bitirin. Çantanı topla ve sevgilinle yeni yerler keşfetmek için şehir dışına çık. Sizi birbirinize daha da yakınlaştırabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.