Terazi Burç Yorumları 9 Haziran 2022

Terazi burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 9 Haziran 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 9 Haziran 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Ateşli biri seni göremiyor gibi görünüyorsa, farklı bir yaklaşım denemenin zamanı geldi. Geri çekilin ve sonra ne yapacağınızı görene kadar yaratıcı enerjinizin durum üzerinde çalışmasına izin verin.


9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tuhaflığınızı kucaklayın. ‘Normal’ olmaya çalışmak anlamsız bir zaman kaybıdır.


9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, Ay burcunuzda yolculuğuna devam ederken tutkulu Mars ve Kayron ile sert bağlantılar kurarken, bugün kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için mücadele ediyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aşk hayatınız şu anda özellikle tükeniyor olabilir, özellikle de eşiniz son zamanlarda normalden daha fazla kendini kaptırıyorsa. Sevdiğiniz kişinin arzularınızı fark edememesine üzülmek yerine, onun kitabından bir sayfa alın ve kendi isteklerinizi ilk sıraya koyun. Şu anda bekarsanız, bu kozmik iklim, sessizliği ve eksiksiz bir kişisel bakım programını kucaklayarak gün için fişi çekmeniz için size tam izin verir.


9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Merkezde kalın, Terazi. Genellikle adalet arayan kişiliğinizle tanınırsınız, ancak bunu söylemek, tutkularınız yüksek olduğunda yapmaktan daha kolaydır. Yüzleşmekten kasten kaçındınız mı? Ay bugün burcunuzda olmasına ve sizi en derindeki hislerinize yaklaştırmasına rağmen, Luna, uyum arayışındaki yedinci eviniz, uzlaşmanız ve önemli diğerleriyle Mars’a ve yaralı şifacı Chiron’a doğrudan karşı çıkacaktır. Bekar, ezici veya zaten romantik bir ilişki içinde olan, doğuştan gelen barışı koruma yeteneğiniz bu zamanda özellikle önemli olacaktır, bu yüzden dengenizi kaybetmeyin. Bir sevgiliyle karşı karşıyaysanız, dürüst olun ve hikayede onların tarafına yer açın.


9 Haziran 2022 Perşembe Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki yükümlülüklerin ve ilişkilerin hakkında ne düşünüyorsun, Terazi? Burcunuzdaki ay Mars ve Koç’taki Kayron ile karşıt olduğu için, profesyonel taahhütlerinizden şaşırtıcı bir şekilde hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Belki bir zorunluluk, özellikle de bir anlaşma ters giderse, düşündüğünüz gibi ortaya çıkmıyor. Bazı insanlarla çalışırken rahatsız hissedebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız (veya müşterileriniz) iş gününüz boyunca sizi tetikleyebilir! Ancak baskı altına almak yerine, herhangi bir sorunu çözmek için profesyonel bir yüzleşme yapmak için bu karşıtlıkları kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.