Terazi Burç Yorumları 7 Haziran 2022

Terazi burcunun 7 Haziran 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunun 7 Haziran 2022 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Haziran 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 7 Haziran 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 7 Haziran 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 7 Haziran 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

7 Haziran 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sabah, altı fincan kahveden sonra bir tavşan gibi etrafta zıpladığınızı görecek – çarpmadan önce çok şey yapacaksınız. Ama o zaman bile dışarı çıkıp eğlenmek için iyi bir yerde olacaksın.


7 Haziran 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün kontrolü ele almak için iyi bir zaman. Eşyaları almak istediğiniz yöne doğru itin.


7 Haziran 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün Başak ayı İkizler güneşi ile açı yaparken, evren sizi engelleyen tüm insanları, davranışları veya durumları gösterecektir. İblislerinizle yüzleşmek bir gün geçirmenin en eğlenceli yolu olmasa da, bunu yapmak kişisel düzeyde sıçrama ve sınırlarla gelişmenize yardımcı olabilir. Siz ilerledikçe değişmeye değer bir durum olabileceğinden, enerjinizi tüketen herhangi bir şey veya herhangi biri için gözlerinizi dört açın. Bu gece Luna kaderin düğümlerine bir öpücük göndererek önünüzdeki yolu net bir şekilde görmenize yardımcı olduğunda gelecek için daha iyimser hissetmeye başlayacaksınız.


7 Haziran 2022 Salı Terazi Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yükünü kaldır, Terazi. Bugünün ilk dördün ay, kapalı onikinci evinize, rüyalara, bilinçsiz kalıplara ve perde arkasındaki her şeye dokunacak, bu da muhtemelen enerjinizi geri çağırdığınız ve şifa yolculuğunuza öncelik verdiğiniz anlamına geliyor. İster tek başınıza, ister başka bir önemli kişiyle olsun, günümüzün ay ile asi Uranüs arasındaki elektrik üçgeni (birleşmelerden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla) beklenmedik olduğu kadar heyecan verici de olabilir. Daha zorlu bir notta, güneş, ay ile yüzleşecek ve iç gözlem ve merakınızı şımartma arzunuz ile ufkunuzu keşfetme arzunuz arasında sürtüşme yaratacaktır.


7 Haziran 2022 Salı Terazi Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Başak burcundaki ilk dördün ayında iç eleştirmeninizi bırakın. Terazi, ay boyunca aşırı titiz veya kendini eleştirmeyi bırakmalısın. Bu gölge çalışmasını yaparak, profesyonel yetenekleriniz ve becerileriniz konusunda kendinize daha fazla güven duyabilirsiniz. İç eleştirmeninize “elveda” dedikten sonra, Başak burcundaki ilk dördün, gizli becerilerinizi işyerine getirmek için bir plan tasarlama fırsatı verebilir. İnsanlar ne kadar bilgili olduğunuza veya bu ay tutulmasını ne kadar iyi konuştuğunuza hoş bir şekilde şaşırabilirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.