Rüyada Absalom Görmek

ruyada-absalom-gormek-img

İncil’de, babasının krallığına karşı bir isyan çıkaran ve ardından gelen savaşta yenilip öldürülen Davut’un oğlunun adı Absalom’du.

Rüyadan aldığım anlam budur. Bu rüya hakkında size netlik sağlamak için eski rüya kitaplarından. Absalom’u rüyada görmek, korkarım üzücü olaylar açısından önemlidir. Absalom ile ilgili rüyalar, olası talihsiz olaylara işaret eder. Ahlaksız davranışlarda bulunarak ve masumiyete hakaret ederek bir hatanın kurbanı olabilir ve sevdiğiniz birinin kalbini acı ve ıstırapla delebilirsiniz. Rüyada Absalom ile tanışmak olumlu bir alamettir ve hayatınızda ilerlemeye çalışma zamanının geldiğini gösterir. İş yerinde ya da kendi işinizi kurma fırsatları olabilir.

Ayrıntılı rüya tabiri

Bu rüyayı görmek, bilinçsizce bir hataya kurban gitmeniz ve çok sevilen bir kişiye nüfuz etmeniz anlamına gelir. ahlaksız eylemlerin işlenmesi ve masumiyetin öfkesi üzerine keskin bir ıstırap ve acı ile kalp. Hiçbir saflık çiçeği, üzerine tutkulu bir nefes almanız için asla çok kutsal olmayacaktır. Absalom’u veya başka bir itaatsiz karakteri hayal etmek, ahlaksız eğilimlere karşı bir uyarıdır. Bir baba bu rüyayla çocuklarına karşı dikkatli olması konusunda uyarılır.

Rüyanızda olabilir

  • Rüyanızda Absalom var.
  • Görüldü. İncil.
  • Sen Absalom’sun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Rüya Tabirleri için daha fazla

ruyada-yuzme-havuzu-gormek-gorseli

Rüyada Yüzme Havuzu Görmek

Rüyada yüzme havuzu görmek, bilinçaltımızın derinliklerinde gizli anlamlar ve semboller barındıran ilginç bir rüya türüdür. Bu rüyanın çeşitli yönleri, hayatımızla

ruyada-kano-gormek-gorseli

Rüyada Kano Görmek

Rüyalar, bilinçaltımızın derinliklerinden yüzeye çıkan mesajlarla doludur. Kano görmek de bu gizemli dünyada karşımıza çıkan ilginç bir semboldür. Rüyanızda kano

ruyada-kayak-gormek-gorseli

Rüyada Kayak Görmek

Rüyada kayak görmek, pek çok kişi için heyecan verici bir deneyimdir. Bu rüyanın gizemini çözerek, geleceğinize dair ipuçları elde edebilirsiniz.

ruyada-jetski-gormek-gorseli

Rüyada Jetski Görmek

Merhaba sevgili okurlar! Bugün sizlere, rüyalarımızın derinliklerinde serüvenlere çıkarken karşımıza çıkan bir heyecan kaynağından bahsedeceğim: jetski! Rüyada jetski görmek, ne

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!