Oğlak Burç Yorumları 30 Haziran 2022

Oğlak burcunun 30 Haziran 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 30 Haziran 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Haziran 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 30 Haziran 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 30 Haziran 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 30 Haziran 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen akıllı bir kurabiyesin, bu doğru. Ancak bazen, flört etme söz konusu olduğunda daha nazik tarafınız sizi biraz saf bırakabilir. Ertelenmemek için bugün özel dikkat gösterin.


30 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Size yakın birinden kopuk hissediyorsanız, biraz yalnız zaman geçirin.


30 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Yengeç burcu Plüton ve Mars ile sert bir t-kare oluşturduğundan, bugün kendinizi her zamankinden daha duygusal ve sinirli hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim, özellikle başkalarının ihtiyaçlarını karşılamak için çok fazla zaman harcıyorsanız, sevdiklerinize saldırmanıza neden olabilir. Çatışmalara karışmak yerine, boş zamanlarınızda yalnızlığı ve öz bakımı kucaklamak için kendinize izin verin. Neyse ki, bu akşam ay Aslan’a girdiğinde enerji değişecek, haritanızın ölümü yöneten bölümünü harekete geçirecek ve günün erken saatlerinde sizi rahatsız eden sorunları çözmenize yardımcı olacak.


30 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günümüzün gezegensel konfigürasyonu, çok kısıtlayıcı görünen bir durumdan kaçma isteğini getiriyor. Oğlak burcu, belirli bir ilişkiyi karakterize eden enerjiye yeterince sahip oldunuz ve bir sonraki adımınızı düşünmek için farklı bir şey yapma şansını dilediniz. Bu mutlaka son anlamına gelmez, ancak bir ara verme zamanının geldiğini gösteriyor gibi görünüyor.


30 Haziran 2022 Perşembe Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak, mesleki taahhütleriniz ve çalışma ilişkileriniz hakkında ne hissediyorsunuz? Yengeç burcundaki ay, burcunuzda geri giden Plüton ile karşı karşıya geldiğinde, bu tür düzenlemelerde nasıl görüş ve etkileşimde bulunacağınızı ayarlamanız gerekebilir. Pluto geri hareketinden geçerken, profesyonel kimliğiniz yoğun ama ödüllendirici bir dönüşümden geçecek. Bu değişiklikler taahhütlerinize, özellikle başkalarıyla nasıl çalıştığınıza ve yükümlülüklerinizde kendinizi ne kadar gördüğünüze de yansıyabilir. Doğru ortaklıklarla uyumlu olduğunuzdan emin olmak için şimdiye kadarki sürecinizi yansıtmak için muhalefeti kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.