Oğlak Burç Yorumları 28 Haziran 2022

Oğlak burcunun 28 Haziran 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 28 Haziran 2022 Salı günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Haziran 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 28 Haziran 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 28 Haziran 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 28 Haziran 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Haziran 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sosyal ortamınızdaki garip bir ritim, işleri gerçekten olması gerekenden biraz daha zorlaştırıyor, ancak yakında geri çekilecek, bu yüzden üzerinde fazla uğraşacak bir şey yok. Şimdilik bekle.


28 Haziran 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm iş ve oyun oynamamak eğlenceli değildir, bu nedenle bugün bu iki güç arasında bir denge arayın.


28 Haziran 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

İster beğenin ister beğenmeyin, sevgili Oğlak, bugün ay Yengeç burcuna ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne girerken aşk aklınızda olacak. Bu kozmik iklim, özellikle aşk tarzınız veya genel olarak ilişkiler hakkında nasıl hissettiğiniz söz konusu olduğunda, mevcut veya geçmiş ortaklıklarınızın bakış açınızı nasıl şekillendirdiğini ortaya çıkaracaktır. Neyse ki, bu akşamki yeni ay, kötü alışkanlıkları iyi olanlarla değiştirirken sorumluluk almaya istekli olduğunuz sürece, aşmanız gereken romantik kalıpları aşmanıza yardımcı olabilir.


28 Haziran 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yeni bağlantılar geliyor, Oğlak! Yengeç burcundaki yeni ay, sizi duygusal olarak tatmin edici profesyonel ortaklıklar ve taahhütler aramaya teşvik ederek karışmaya hazır. Kalbinizi neşeyle dolduran yeni taahhütlerle çalışma niyetini belirleyin! Artık ay döngüsü başladığına göre, Neptün Balık’ta geri hareket ediyor. Başkalarıyla çalışmanın bir kısmı, sizin ve diğer tarafın aynı sayfada olmasını sağlayan kapsamlı ve özlü iletişimi içerir. Devam eden herhangi bir yanlış iletişim varsa, Neptün retrosu sırasında iş arkadaşlarınızla havayı bile temizleyebilirsiniz.


28 Haziran 2022 Salı Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizin yepyeni bir versiyonunu doğuruyorsunuz ve bu yeni başlangıç, bire bir bağlantılarınıza yansıyacak, Oğlak. Duygusal Yengeç burcunda bugünün yeni ayı, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi sallıyor, kişisel yaşamınıza bereket ve yeni başlangıçlar getiriyor. Leydi Venüs ayrıca duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla şanslı Jüpiter ile uyum sağlayacak ve birçoğunuzun aile ile ilgili genişlemeye karar verebileceğini düşündürecek. Kelimenin tam anlamıyla olmak zorunda değil, bu yüzden tüylü arkadaşlar her zaman ailedir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.