Oğlak Burç Yorumları 22 Haziran 2022

Oğlak burcunun 22 Haziran 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunun 22 Haziran 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Haziran 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 22 Haziran 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 22 Haziran 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 22 Haziran 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Gün başlarken hala ortalıkta dolaşıp hava atıyorsunuz (büyük alkışlarla), ancak bu öğleden sonra ruh halinizin değişmesini bekliyorsunuz. Kendinizden çok başkalarına odaklanmak isteyeceksiniz ve bu, yolunuza daha da fazla sevgi getirecektir.


22 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şeylerin derinliklerindeyken, net olarak göremezsin. Bugün geri adım atın.


22 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, Koç ayı sizi alanınızı yükseltmeye zorlarken, bugün bir veya iki ev geliştirme projesi başlatmak için ilham alabilirsiniz. Yaşadığınız yerin görünümünü güncellemek için motive olacak olsanız da, aynı anda çok fazla proje üstlenmemeye çalışın, aksi takdirde kendinizi dağınık ve kafanız karışmış hissedebilirsiniz. Neyse ki, bu akşam Luna ve Satürn arasında faydalı bir bağlantı, bu yerel hedeflere yapı getirmenize yardımcı olabilir ve alanınız için bir strateji taslağı oluşturmanın harika bir zamanı olabilir. Venüs İkizler’e girdiğinde, önümüzdeki haftalarda kendini sevmeye ve iyiliğe öncelik vermenizi isteyen bir değişim fark edeceksiniz.


22 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugün öfkene dikkat et, Oğlak. Ay (ilişki sektörünüzün göksel hükümdarı), dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla Koç’taki go-alıcı Mars ile güçlerini birleştirecek; şu anda önemli diğer veya potansiyel beklentiler. Daha parlak bir kayda göre, Leydi Venüs, altıncı sağlık eviniz, günlük ritüelleriniz ve durum tespiti yoluyla İkizler’de ilk flörtünü yapacak, bu da gününüzü biraz daha tatlı hale getirmenin yanı sıra, aşk için daha fazla fırsat olduğu anlamına geliyor. günlük yaşam. Belki işte ya da spor salonunda; asla asla Deme.


22 Haziran 2022 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İş, flörtleşmek ve eğlenceli olmak üzere, Oğlak! Venüs bugün İkizler burcuna girerken, normalden daha sosyal hissetmeye başlayabilirsiniz. İkizler’deki Venüs konuşkandır, sizi konuşmaya ve birlikte çalıştığınız kişilerle arkadaş olmaya teşvik eder. Bu geçiş sırasında iş arkadaşlarınızı biraz daha iyi tanıdıkça, gereksiz dramalardan uzak durmaya çalışın. Cazip olmasına rağmen, iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmak için İkizler’deki Venüs’ü herhangi bir “dedi, dedi” saçmalığına davet etmeden kullanmalısınız. Kim bilir? Belki iş arkadaşlarınızdan biri bir iş aşkına dönüşecek!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.